Bütün sırlar açığa çıkıyor! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı

Münevver Karabulut'u vahşice katleden Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Fethi kabir işlemi öncesi polis ekipler bölgede geniş güvenlik önlemleri almıştı. Cesetten alınacak örnekler üzerinde DNA testi yapılacak. Alınan DNA örneğinin sonucu 15 gün içinde çıkacak.

Bütün sırlar açığa çıkıyor! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı

Münevver Karabulut'u 3 Mart 2009 tarihinde canavarca hisle ve hunharca öldüren Cem Garipoğlu, 2014 yılında Silivri'de kaldığı koğuşta intihar etmişti.

Bütün sırlar açığa çıkıyor! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı - Resim : 1

AİLE FETHİ KABİR TALEP ETMİŞTİ

Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddialar üzerine Karabulut ailesi avukatları aracılığıyla fethi kabir işlemi yapılmasını talep etmişti.

Bütün sırlar açığa çıkıyor! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı - Resim : 2

MEZARLIK ÖNÜNDE BARİYERLİ ÖNLEM

Bahçeşehir'de Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun mezarı açılırken polis ekipleri mezarlık etrafında bariyerlerle geniş güvenlik önlemi aldı. 

Bütün sırlar açığa çıkıyor! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı - Resim : 3

Bütün sırlar açığa çıkıyor! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı - Resim : 4

Savcı ve Adli Tıp görevlileri de mezarlığa geldi. Mezar açma çalışmaları ağaçların temizlenmesi ve mezarın çevresine branda çekilmesiyle başladı.

Bütün sırlar açığa çıkıyor! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı - Resim : 5

CUMHURİYET SAVCISI KARACAAHMET MEZARLIĞI'NDA

Garipoğlu'nun mezarının açılması için Cumhuriyet savcısı ve Adli Tıp Görevlileri mezarlığa geldi. Polis ekipleri mezarın bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı'nda güvenlik amacıyla demir bariyerlerle tedbir aldı. Gazetecilerin demir bariyerlerin arkasından çekim yapmasına izin verildi. Cem Garipoğlu'nun mezarına Cumhuriyet Savcısı, olay yeri inceleme ekipleri ve mezarı kazmak için görevlendirilen kişiler geldi. 

Bütün sırlar açığa çıkıyor! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı - Resim : 6

İlk önce cesedin bir bölümü araca taşındı. Cesedin tamamı mezardan çıkarıldı ve Adli Tıp Kurumu'na doğru yola çıktı. Ceset üzerinden alınacak örnekler ile DNA testi yapılacak. DNA örneğinin sonucu 15 gün içinde çıkacak.

Bütün sırlar açığa çıkıyor! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı - Resim : 7