Çağlar Söyüncü’den maç içinde yaşanan gerginlik için açıklama! “Bunlar basit şeyler”

Süper Lig’de deplasmanda konuk olduğu Kasımpaşa’yı mağlup eden Fenerbahçe’de Çağlar Söyüncü karşılaşma sonrasında konuştu. Çağlar Söyüncü, “Oosterwolde ile yaşadığımız durum olabilen şeyler” dedi.

Çağlar Söyüncü’den maç içinde yaşanan gerginlik için açıklama! “Bunlar basit şeyler”

Süper Lig’in beşinci haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe’de yıldız oyuncu Çağlar Söyüncü karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“DAHA İYİ OLMALIYIZ”

Maçta iyi bir performans veremediklerini söyleyen Çağlar Söyüncü, “Bugün aslında istediğimiz 3 puanı aldık ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımızı düşünüyorum. Daha iyi olmalıyız, biz Fenerbahçe'yiz. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istedim, 3-0 olmasını isterdim. İyi bir skor aldık ama iyi oyun oynamadık bugün. Toparlanmamız lazım." ifadelerini kullandı.

“BU GERGİNLİKLER OLABİLİR”

Maç içerisinde Jayden Oosterwolde ile yaşadığı gerginlik hakkında konuşan Çağlar Söyüncü şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Jayden, kalbi temiz çocuk. Herkes öyle. Fenerbahçe'nin başarısı için saha içinde böyle tartışmalar oluyor. Onlar çok normal. Hepimiz büyük bir aileyiz. Kendi aramızda onlara aldırış etmiyoruz. Onlar bizim için basit şeyler."