Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan’dan kıskançlık itirafı! “Şoke oldum” dedi, yapılanları anlattı

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği ‘Muzo’ karakteriyle hafızalara kazınan Enis Arıkan, katıldığı bir programda olay kıskançlık itirafında bulundu. Setlerde yaşanan kıskaçlık krizlerinden bahseden Arıkan, “Gerçekten arkadaşlarım bana bunu yaptı mı? diye şoke oldum!” dedi.

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan’dan kıskançlık itirafı! “Şoke oldum” dedi, yapılanları anlattı

Camdaki kız dizisinde canlandırdığı ‘Muzo’ karakteriyle akıllarda kalan başarılı oyuncu Enis Arıkan, Saba Tümer'in YouTube kanalına konuk oldu. Özel hayatıyla ve iş hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Arıkan, setlerde yaşanan kıskançlık krizinden bahsetti.

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan’dan kıskançlık itirafı! “Şoke oldum” dedi, yapılanları anlattı - Resim : 1

"ENİS'İN BU KADAR PARLAMASINI İSTEMİYORUZ"

Enis Arıkan, "…Şöyle bir şey söyledi. 'Sen o insanları severken o insanların seni sahnelerinden attırmak için keşke çabasını görebilseydin' dedi. Mesela bir işte veya reklamda oynadım. Her neyse onu söylemeyeceğim tabii ki. Orada herkes bana sarılırken 'Enis'in bu kadar parlamasını istemiyoruz, geriye alalım' diye uğraşıyorlarmış. Gerçekten arkadaşlarım bana bunu yaptı mı? diye şoke oldum!” dedi.

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan’dan kıskançlık itirafı! “Şoke oldum” dedi, yapılanları anlattı - Resim : 2

"GERİZEKALI MISIN?"

Birinin kendisini kıskanacağını daha önce hiç düşünmediğini ifade eden oyuncu, şu ifadelere de yer verdi:

“Ben meşhur olmadan evvel hiç böyle şeyler yaşamıyordum. Zaten tanındıktan sonra bunlar başa geliyor. Ben birinin beni kıskanacağını hiç düşünmüyordum. Niye insan beni kıskansın ki? Gerizekalı mısın? Sen benden bin kat daha güzelsin, yeteneklisin. Defol git.”

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan’dan kıskançlık itirafı! “Şoke oldum” dedi, yapılanları anlattı - Resim : 3