Yeni Çamoluk Otomotiv kimin, sahibi kim? Yeni Çamoluk Otomotiv ne kadar bağışladı?

Yaşanan depremlerin ardından depremzedelerin yaralarını sarmak için Türkiye tek yürek oldu. Düzenlenen kampanya ile ünlülerden, iş insanlarına milyonlarca kişi bağış yaptı. Ortak yayınla bazı televizyonlarda yayınlanan yardım etkinliğine iş insanlarından telefonlar yağdı. Onlar içinde biri vardı ki gece boyu sosyal medyanın ilk sıralarından hiç düşmedi. Yardım miktarında sıfırları karıştıran Çamoluk Otomotiv Hamit Duras, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yeni Çamoluk Otomotiv kimin, sahibi kim? Yeni Çamoluk Otomotiv ne kadar bağışladı?

Depremlerin ardından tüm Türkiye, depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti. Büyük yıkımın olduğu deprem bölgesi için bazı televizyonlar da bağış gecesi düzenlendi. Türkiye Tek Yürek isimli bağış gecesine ise bağış miktarları çok konuşuldu. Ama biri vardı ki sosyal medyanın gündeminden hiç düşmedi. Gecenin en çok konuşulanı Yeni Çamoluk Otomotiv’in sıfırları karıştıran sahibi Hamit Duras, en çok sorulan sorusu ise “50 milyar mı, 50 bin lira mı bağışladı” oldu. Peki, Yeni Çamoluk Otomotiv kimin, sahibi kim? Yeni Çamoluk Otomotiv ne kadar bağışladı? Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras kimdir? İşte detaylar…

ÇAMOLUK OTOMOTİV 50 MİLYAR MI, 50 BİN LİRA MI BAĞIŞLADI?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ortak yayınında yardım kampanyası düzenlendi. Yardım kampanyasına Yeni Çamoluk Otomotiv adına bağlanan Hamit Duras, firması adına 50 milyar lira bağışladığını ifade etti.

Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan Hamit Duras ve Çamoluk Otomotiv ile ilgili Acun Ilıcalı'dan bir açıklama geldi. Ilıcalı, bir yanlış anlaşılma olduğunu belirterek firmanın 50 milyar lira değil 50 milyon TL bağış yaptığını ifade etti.

Ancak tartışmalara noktayı koyan isim Yeni Çamoluk Otomotiv firmasının sahibi Hamit Duras'ın oğlu Mahmut Duras oldu. Duras sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bağışlanan rakamın 50 bin TL olduğunu belirtti.