Çanakkale'de deprem! İstanbul'da da hissedildi!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi.

Çanakkale'de deprem! İstanbul'da da hissedildi!

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 17.39'da gerçekleşen deprem yerin 10,23 kilometre derinliğinde meydana geldi.

"OLUMSUZLUK BULUNMAMAKTADIR"

Korkutan depreme ilişkin X hesabından paylaşımda bulunan Çanakkale Valisi Ömer Toraman,

"Ezine merkezli 4.7 şiddetindeki deprem nedeniyle şu ana kadar intikal eden her hangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Ekiplerimiz sahada olup, tarama faaliyetleri devam etmektedir. Çok geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Saha çalışmalarının başladığı ve olumsuz bir durum olmadığını vurgulayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çanakkale Ezine’de 4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarları tek tek değerlendiriyoruz. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. " dedi.