Candan kardeşlerin davasında flaş gelişme! Bahar Candan tahliye oldu

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçundan tutuklu yargılanan ve hakkında 44 yıla kadar hapis cezası istenen Bahar Candan'ın tahliye edilmesine karar verildi.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından Alisya Bahar Candan'ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen dava görüldü.

KALP İŞARETİ YAPMIŞTI

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Bahar Candan ile bir kısım diğer tutuklu sanıklar hazır bulundu. Duruşmada, Bahar Candan salonda bulunan anneannesine “Babam gelmeyecek mi?” diye sordu. Tutuklu sanık Candan'ın sık sık arkasına dönerek ablası Gülnihal Çiçek'in gelip gelmediğine baktığı da görüldü. Öte yandan Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan ise kameralara kalp işareti yapmıştı.

Candan kardeşlerin davasında flaş gelişme! Bahar Candan tahliye oldu - Resim : 1

TAHLİYE EDİLDİ

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan'ın aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme aralarında Bahar Candan'ın da bulunduğu 6 sanığın tahliyesine karar verdi.

NİHAL CANDAN'DAN AÇIKLAMA

Nihal Candan, kardeşinin tahliye edilmesini ailesine haber verirken, "Söylemiştim, tahliye, çok mutluyum" ifadelerini kullandı.Candan kardeşlerin davasında flaş gelişme! Bahar Candan tahliye oldu - Resim : 2

Candan kardeşlerin davasında flaş gelişme! Bahar Candan tahliye oldu - Resim : 3