Antalyaspor- Galatasaray CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında Antalyaspor- Galatasaray karşılaşıyor. Futbolseverler Antalyaspor – Galatasaray canlı izle, Antalyaspor- Galatasaray şifresiz BeIN Sports HD 1 canlı izle aramalarını sıklaştırdı.

Antalyaspor- Galatasaray CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray, milli takım arası sonrası deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Cimbom bu maçı kazanarak Alanyaspor maçı sonrası galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Ev sahibi Antalyaspor ile Galatasaray maçından puan veya puanlar almak istiyor.

ANTALYASPOR- GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında Antalyaspor- Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Antalyaspor- Galatasaray maçı 19 Ekim Cumartesi günü Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan Antalyaspor- Galatasaray maçını hakem Ali Şansalan yönetiyor. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak Alper Akarsu, VAR olarak Abdullah Buğra Taşkınsoy, AVAR olarak Süleyman Özay görev alıyor.

Antalyaspor- Galatasaray şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Antalyaspor- Galatasaray maçı BeIN Sports HD 1 kanalından yayınlanıyor. Antalyaspor- Galatasaray maçını TODD üyeliği alarak canlı izleyebilirsiniz.

ANTALYASPOR- GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ANTALYASPOR- GALATASARAY MAÇI İLK 11’LERİ

Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Erdal, Petrusenko, Townsend, Larsson, Van de Streek, Samudio.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Mertens, Yunus, Icardi.

ANTALYASPOR VE GALATASARAY’IN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligde sarı-kırmızılılar 7 galibiyet, 1 beraberlik sonucunda aldığı 22 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar ise haftaya 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda topladığı 8 puanla 14. sırada başladı.

GALATASARAY’IN ANTALYASPOR MAÇI EKSİKLERİ

Galatasaray’da Antalyaspor maçı kadrosuna alınmayan Yusuf Demir, Elias Jelert ve Kerem Demirbay forma giyemeyecek.

ANTALYASPOR’UN GALATASARAY MAÇI EKSİKLERİ

Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Bünyamin Balcı ve Emrecan Uzunhan maçta forma giyemeyecek.

GALATASARAY LİGDE 9 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Ligde son yenilgisini geçen sezonun 37. haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sezonu deplasmandaki Konyaspor galibiyetiyle tamamladı.

Bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, bu süreçte 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

GALATASARAY REKOR İÇİN SAHADA

Sarı-kırmızılı ekip, yarınki müsabakayı kazanması durumunda Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi olacak.

Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan Galatasaray, bu sezon da dış sahadaki 3 müsabakayı kayıpsız geçti. Dış sahada 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan "Cimbom", Fenerbahçe'ye ait rekorun ortağı konumunda.

Galatasaray, yarın Antalyaspor'u yenmesi halinde üst üste 13 dış saha maçından galibiyetle ayrılarak Süper Lig rekoruna imza atacak.

GALATASARAY’DA KAAN AYHAN SARI KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Kaan Ayhan sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Süper Lig'de geride kalan bölümde 3 kez sarı kartla cezalandırılan Kaan, bugünkü maçta da kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

GALATASARAY LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı maçlarda rakip fileleri 24 kez havalandırdı. Hücumda etkili performans sergileyen sarı-kırmızılılar, ligin en golcü takımı konumunda bulunuyor. Aslan'da Barış Alper Yılmaz 4, Dries Mertens, 3, Mauro Icardi, Victor Osimhen, Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakcı 2'şer, Lucas Torreira ve Davinson Sanchez de 1'er kez gol sevini yaşadı.

Ayrıca Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu da ligde 2 gol kaydederken, Adana Demirspor maçında da Semih Güler kendi kalesine attı.

GALATASARAY İLE ANTALYASPOR 57.RANDEVUDA

Galatasaray ile Antalyaspor, Süper Lig’de 57. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında geride kalan 56 maçta sarı-kırmızılılar 35, kırmızı-beyazlılar 7 galibiyet aldı, taraflar 14 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 108 golüne, Akdeniz ekibi 49 golle karşılık verdi.

Galatasaray, Antalyaspor ile ligde oynadığı son 16 müsabakada mağlubiyet yaşamadı.

Sarı-kırmızılı takımı son olarak 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 4-2 mağlup etmeyi başaran Antalyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı lig maçlarında galibiyet elde edemedi.

Bu süreçte 12 galibiyet, 4 beraberlik alan Galatasaray, 34 gol attı. Antalyaspor ise galibiyete hasret kaldığı 16 maçta fileleri 9 kez havalandırabildi.

Galatasaray ile Antalyaspor, lig tarihinde Antalya'da 28 maç yaptı.

Antalya'daki maçlarda Galatasaray 17, ev sahibi ekip 3 kez galip geldi, 8 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılı takım, deplasmanda Antalyaspor'a 50 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü.

Galatasaray, Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı son 8 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik alarak mağlup olmadı.