Beşiktaş- Eyüpspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 6.haftasında Beşiktaş evinde Eyüpspor ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş- Eyüpspor canlı izle, Beşiktaş- Eyüpspor şifresiz BeIN Sports HD 1 canlı izle aramalarını sıklaştırdı.

Beşiktaş- Eyüpspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’e iyi bir giriş yapan Beşiktaş, ligin 6.haftasında evinde sahne alıyor. Siyah-beyazlı takım, ligin yeni takımı Eyüpspor’u ağırlıyor. Giovanni van Bronckhorst ve öğrencileri bu maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisini başlatmayı, yoğun fikstürde bu maçı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Eyüpspor ise Beşiktaş deplasmanından puan veya puanlar almak istiyor.

BEŞİKTAŞ- EYÜPSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 6.haftasında Beşiktaş- Eyüpspor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş- Eyüpspor maçı 22 Eylül Pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan Beşiktaş- Eyüpspor maçını hakem Zorbay Küçük yönetiyor. Küçük’ün yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ve Bahtiyar Birinci yapıyor, dördüncü hakem olarak Muhammet Ali Metoğlu görev alıyor.

Beşiktaş- Eyüpspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş- Eyüpspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından yayınlanıyor. Beşiktaş- Eyüpspor maçını TODD üyeliği alarak canlı izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ- EYÜPSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ- EYÜPSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Svensson, Uduokhai, Paulista, Masuaku, Musrati, Gedson, Joao Mario, Rashica, Rafa Silva, Immobile

Eyüpspor: Berke Özer, Caner Erkin, Claro, Robin, Dubois, Melih, Samu Saiz, Midtsjo, Ahmed Kutucu, Emre, Thiam.

BEŞİKTAŞ VE EYÜPSPOR’UN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Siyah-beyazlılar, 3 galibiyet, 1 beraberlik sonucunda aldığı 10 puanla 4. sırada bulunuyor. Tarihinde ilk kez bu sezon Süper Lig'de mücadele eden Zorbay Küçük düdük çalacak. Süper Lig'in yeni ekiplerinden ikas Eyüpspor ise oynadığı 5 mücadelenin 2'sini kazandı, 3'ünden beraberlikle ayrıldı. Eflatun-sarılılar, 9 puanla 5. basamakta yer aldı.

BEŞİKTAŞ VE EYÜPSPOR LİGDE İLK KEZ KARŞILAŞACAK

Beşiktaş ile Eyüpspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce İstanbul Ligi’nde 1935-1936, 1936-1937 ve 1937-1938 sezonlarında 4 kez rakip olurken, bu müsabakaları siyah-beyazlılar kazandı. Beşiktaş ile Eyüpspor son olarak geçtiğimiz yıl Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda karşılaştı ve Beşiktaş sahadan 4-0 galip ayrıldı.

BEŞİKTAŞ’IN EN GOLCÜSÜ IMMOBILE

Beşiktaş’ın bu sezon kadrosuna kattığı İtalyan futbolcu Ciro Immobile attığı gollerle takımın en golü futbolcusu konumunda bulunuyor.

Immobile, siyah-beyazlı formayla çıktığı 6 müsabakada 7 kez rakip fileleri sarstı. Süper Lig’de 3 golü bulunan 34 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarında 2, TFF Süper Kupa'da da 2 gol kaydetti.

BEŞİKTAŞ’TA TEK EKSİK VAR

Eyüpspor maçı öncesi Beşiktaş’ta tek eksik takım kaptanlarından Necip Uysal bulunuyor. Çapraz bağ yırtığı bulunan tecrübeli futbolcunun sezonun ilk yarısında forma giymesi beklenmiyor.

BEŞİKTAŞ’TA İKİ FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Beşiktaş’ta sol bek Arthur Masuaku ve orta saha oyuncusu Al Musrati, sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Eyüpspor mücadelesinde kart görmeleri durumunda ligde gelecek hafta oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

GIOVANNI VAN BRONCKHORST, MERT GÜNOK’TAN VAZGEÇMİYOR

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, bu sezon oynanan 7 resmi müsabakada da kalede Mert Günok’a görev verdi. Tecrübeli eldiven, Süper Lig’de 4, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 2 ve TFF Süper Kupa olmak üzere 7 mücadelede 90 dakika sahada kaldı.