Beşiktaş- Gaziantep FK CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş- Gaziantep FK canlı izle, Beşiktaş- Gaziantep FK şifresiz BeIN Sports HD 2 canlı izle aramalarını sıklaştırdı. İşte maça ilişkin tüm detaylar…

Beşiktaş- Gaziantep FK CANLI İZLE
  • Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında Kayserispor’u deplasmanda 3-0 yenerek moral bulan Beşiktaş, ligin 8.haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlı takım bu maçı kazanarak zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi amaçlıyor. Ev sahibi Gaziantep FK ise zorlu rakibinden puan veya puanlar almayı hedefliyor.

BEŞİKTAŞ GAZİANTEP FK MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 8.haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Beşiktaş- Gaziantep FK maçı 6 Ekim Pazar günü Gaziantep Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da Beşiktaş- Gaziantep FK maçını hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetiyor. Metoğlu’nun yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak Yiğit Arslan, VAR’da Sarper Barış Saka, AVAR’da ise Mustafa Savranlar görev alıyor. 

Beşiktaş- Gaziantep FK şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş- Gaziantep FK maçı BeIN Sports HD 2 kanalından yayınlanıyor. Beşiktaş- Gaziantep FK maçını TODD üyeliği alarak canlı izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ GAZİANTEP FK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ GAZİANTEP FK MAÇI İLK 11’LERİ

Gaziantep FK: Dioudis, Emre Taşdemir, Saborit, Viana, Ndiaye, Kozlowski, Maxim, Lungoyi, Sorescu, Okereke.

Beşiktaş: Mert, Masuaku, Uduokhai, Paulista, Svensson, Ndour, Gedson, Rafa, Muçi, Joao Mario, Immobile.

BEŞİKTAŞ VE GAZİANTEP FK’NIN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligde çıktığı 6 maçta 5 galibiyet ve bir beraberlik yaşayan Beşiktaş, 16 puan topladı.

Süper Lig'de oynadığı 6 maçta birer galibiyet ve beraberlik alan, 4 kez de yenilen Gaziantep FK ise hanesine 4 puan yazdırabildi.

BEŞİKTAŞ’IN TEK KAYBI DEPLASMANDA

Sezon başında gerçekleştirdiği kadro yapılanmasıyla Süper Lig’de 2024-2025 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, geride kalan 6 maç sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Tüpraş Stadyumu’nda oynadığı 3 müsabakadan da galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, tek puan kaybını 5. hafta deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor mücadelesinde yaşadı.

BEŞİKTAŞ’TA GEDSON FERNANDES PARLIYOR

Siyah-beyazlılarda Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes’in sergilediği performans beğeni topluyor. Bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 11 müsabakada 6 gol atan Fernandes, Beşiktaş forması giydiği daha önceki iki sezonun toplamında 81 maçta attığı 6 gol sayısını şimdiden yakaladı. 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon 2 de asist katkısı sağladı.

BEŞİKTAŞ’IN GOL YÜKÜNÜ CIRO IMMOBILE YÖNETİYOR

Beşiktaş’ta Ciro Immobile, Trendyol Süper Lig’de oynadığı 6 müsabakada 6 gol kaydederek gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. İtalyan santrfor, Antalyaspor ve Kayserispor maçlarında 2’şer, Sivasspor ve Eyüpspor maçlarında ise 1’er gol kaydetti. Ligde toplam 494 dakika sahada kalan 34 yaşındaki yıldız oyuncu, 1 kez de sarı kart gördü.

BEŞİKTAŞ’IN GAZİANTEP FK MAÇI EKSİKLERİ

Siyah-beyazlılarda Gaziantep FK maçı öncesi 3 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Antrenmanda geçirdiği rotasyonel travma sonrası ön çapraz bağ yaralanması tespit edilen ve ameliyat olan Necip Uysal’ın sakatlığı devam ediyor. Kartal’da UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında oynanan Ajax mücadelesinde sakatlanan Al Musrati ve E. Frankfurt maçında sakatlanan Ersin Destanoğlu forma giyemiyor.

BEŞİKTAŞ- GAZİANTEP FK REKABETİNDE 11.MAÇ

Gaziantep FK ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 10 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda siyah-beyazlılar 5 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 3 kez rakibini mağlup edebildi. 2 maçta ise kazanan çıkmadı. Rekabette Kartal'ın 15 golüne, Gaziantep temsilcisi 10 golle yanıt verdi. İki takım arasında oynanan son mücadele Gaziantep FK’nın 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.