Fenerbahçe- Alanyaspor CANLI İZLE

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 4.haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe- Alanyaspor canlı izle, Fenerbahçe- Alanyaspor şifresiz BeIN Sports HD 1 canlı izle aramalarını sıklaştırdı.

Fenerbahçe- Alanyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’e Adana Demirspor’u 1-0 yenerek başlayan Fenerbahçe, ligin 2.haftasında Göztepe ile 2-2 berabere kaldıktan sonra ligin 3.haftasında Çaykur Rizespor’u 5-0 yenmişti. Sarı-lacivertli takım ligin 4.haftasında Alanyaspor’u ağırlıyor. Fenerbahçe rakibini yenerek haftayı 3 puanla kapatmayı, Alanyaspor ise Fenerbahçe deplasmanından puan veya puanlar almayı hedefliyor.

FENERBAHÇE ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 4.haftasındaki Fenerbahçe, Alanyaspor’u konuk ediyor. Fenerbahçe- Alanyaspor maçı 30 Ağustos Cuma günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 21.00’da başlayan Fenerbahçe – Alanyaspor maçını hakem Mehmet Türkmen yönetiyor. Türkmen’in yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak Ozan Ergün, VAR’da Alper Çetin, AVAR’da ise Volkan Ahmet Narinç görev alıyor.  

Fenerbahçe – Alanyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe – Alanyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından yayınlanıyor. Fenerbahçe – Alanyaspor maçını TODD üyeliği alarak canlı izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE – ALANYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE – ALANYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Jayden, Fred, İsmail, Szymanski, Tadic, Maximin, Dzeko.

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta, Efecan, Lopes, Yusuf, Cordova.

FENERBAHÇE VE ALANYASPOR’UN SON DURUMU

 7 puanı bulunan Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderlik koltuğunda otururken, turuncu-yeşilliler ise henüz galibiyetle tanışamadı. Akdeniz ekibi 3 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı.

FENERBAHÇE’DE MERT HAKAN YANDAŞ GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, cezasını tamamladı.

Geçen sezon deplasmanda Galatasaray ile oynanan müsabaka sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 maç ceza alan ve sonrasında Tahkim Kurulunun, cezasını 4 maça düşürdüğü Mert Hakan, Çaykur Rizespor maçıyla cezasını tamamlamıştı.

FENERBAHÇE’DEN 30 MAÇLIK YENİLMEMEZLİK SERİSİ

Sezona 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak başlayan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu 27 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamladı. Sarı-lacivertliler, oynadığı son 30 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 23 galibiyet elde ederken, 7 kez de beraberlik yaşadı.

FENERBAHÇE’DE EDIN DZEKO ŞOV

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Süper Lig'de en golcü ismi olan Edin Dzeko, bu sezona da gollerle başladı. Bosna Hersekli forvet, Adana Demirspor, Göztepe ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında fileleri havalandırmayı başardı. Dzeko, ligde 3 gole imza atarken, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 gol kaydetti.

FENERBAHÇE – ALANYASPOR REKABETİNDE SON DURUM

Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor, ligde 17. kez karşı karşıya geliyor.

İki ekibin bugüne kadar ligde yaptığı 16 mücadelede Fenerbahçe 9 kez sahadan galip ayrılırken 4 maç beraberlikle sonuçlandı. Alanyaspor ise 3 karşılaşmada Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başardı.

Sarı-lacivertli ekip bu maçlarda 34 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 17 gol gördü.

FENERBAHÇE İLE ALANYASPOR ARASINDA İSTANBUL'DA OYNANAN MAÇLAR

Fenerbahçe, Alanyaspor ile ligde bugüne kadar 8 kez İstanbul'da karşılaştı.

Bu maçlarda sarı-lacivertli takım 4 kez kazanırken, 3 mücadele beraberlikle sonuçlandı, Akdeniz temsilcisi ise 1 maçta 3 puana uzanan taraf oldu.

Bu maçlarda Fenerbahçe 17 gol sevinci yaşarken, kalesinde 7 gol gördü.

FENERBAHÇE- ALANYASPOR REKABETİNDE EN FARKLI SKORLAR

İki takım arasında ligde oynanan maçlarda en farklı galibiyeti Fenerbahçe, 2022-2023 sezonunda 5-0'lık sonuçla aldı.

Resmi mücadelelerde alınan en farklı skor ise 23 Ocak 2008'de oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde ortaya çıktı. Fenerbahçe rakibini deplasmanda 10-3 mağlup etmeyi başardı.

Alanyaspor, Fenerbahçe karşısındaki en farklı galibiyetini ise 16 Eylül 2019'da 3-1'lik skorla elde etti.

Fenerbahçe, ligde Alanyaspor karşısında son mağlubiyetini evinde yaşamıştı. Alanyaspor, 2021-2022 sezonunda sarı-lacivertli ekibi İstanbul'da 2-1 yenmişti.

Bu arada rakibiyle oynadığı son 5 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, söz konusu maçlarda rakip kaleye 16 gol gönderirken, kalesinde 5 gol gördü.

İki takım arasında oynanan son maç geçen sezon yine Kadıköy'de 2-2'lik beraberlikle sonuçlanmıştı.