Fenerbahçe Kayserispor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 36.haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Kayserispor canlı izle Fenerbahçe Kayserispor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Kayserispor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Kayserispor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Kayserispor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Kayserispor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın 6 puan gerisinde 2.sırada yer alan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında kritik bir maça çıkıyor. Sarı-lacivertli takım, kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor’u ağırlıyor. Fenerbahçe şampiyonluk yarışındaki şansını sürdürmek için bu maçı kazanmak istiyor. Kayserispor ise bu maçtan puan veya puanlar almayı hedefliyor.

FENERBAHÇE – KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 36.haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor, karşılaşıyor. Fenerbahçe – Kayserispor maçı 12 Mayıs Pazar günü İstanbul’daki Ülker Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan Fenerbahçe – Kayserispor maçını hakem Direnç Tonusluoğlu yönetiyor. Tonusluoğlu’nun maçtaki yardımcılıklarını ise Aleks Taşcıoğlu ve Candaş Elbil yapıyor.

Maçın dördüncü hakemliğini ise Turgut Doman üstleniyor. VAR koltuğunda Portekiz Futbol Federasyonu’ndan hakem, AVAR’da da Arda Kardeşler, Murat Tuğberk Curbay ve Onur Özütoprak görev yapıyor.

Fenerbahçe Kayserispor maçı BeIN Sports HD 2 ve BeIN Sports Max 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Kayserispor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Kayserispor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

Bein Sports 2, Digiturk 78, Kablo TV 233 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

FENERBAHÇE – KAYSERİSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE – KAYSERİSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe:  Livakovic, Ferdi, Becao, Çağlar, Oosterwolde, Fred, Djiku, Szymanski, Cengiz, Tadic, Batshuayi

Kayserispor: Henüz açıklanmadı

FENERBAHÇE VE KAYSERİSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde oynadığı son 3 müsabakada 2 beraberlik yaşayarak 4 puan yitiren sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, 35 maçta 28 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 90 puanla 2. sırada giriyor.

Fenerbahçe, rakibini yenerek derbiye moralli gitmek ve 6 puan gerisindeki Galatasaray ile puan farkını azaltmanın hesaplarını yapıyor. Kanarya, bugünkü karşılaşmadan puan kaybetmesi, Galatasaray'ın da kazanması halinde matematiksel olarak şampiyonluk şansını kaybedecek.

Sarı-kırmızılılar ise 35 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 41 puanla 13. sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE’NİN KAYSERİSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe, Kayserispor maçında 4 oyuncusundan faydalanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Mert Müldür'ün yanı sıra sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Bright Osayi-Samuel, müsabakada forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE’DE 6 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder, Edin Dzeko, Rodrigo Becao, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu ve Michy Batshuayi kart görmeleri durumunda Galatasaray derbisinde takımlarını yalnız bırakacak.

FENERBAHÇE’DEN 24 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Fenerbahçe ligde oynadığı son 24 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler bu süreçte Fatih Karagümrük ve Beşiktaş'ı 2'şer kez, Sivasspor, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor'u mağlup etti. Ligin ilk yarısında oynanan Adana Demirspor, Galatasaray ile ligin ikinci yarısındaki Samsunspor, Alanyaspor, Sivasspor ve Konyaspor maçlarından da sahadan berabere ayrıldı.

FENERBAHÇE – KAYSERİSPOR REKABETİNDE SON DURUM

İki takım arasında daha önce bu kulvarda oynanan 45 maçta sarı-lacivertlilerin büyük üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe, rakibini 28 kez mağlup ederken, 9 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, 8 karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı.

İstanbul temsilcisi, söz konusu müsabakalarda 98 gol atarken, kalesinde 48 gol gördü.

Fenerbahçe ile Kayserispor, Kadıköy'de 23. lig mücadelelerine çıkıyor.

Daha önce burada oynanan 22 müsabakada Fenerbahçe 17 galibiyet elde ederken, 3 beraberlik yaşadı ve sadece 2 kez sahadan puansız ayrıldı.

Söz konusu mücadelelerde Fenerbahçe 61 gol atarken, konuk ekip 25 kez sevindi.

Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisini Kayserispor karşısında elde etti.

Sarı-lacivertli takım, 1994-1995 sezonunda cezası nedeniyle rakibiyle İzmir'de yaptığı maçı 8-1, 2004-2005 sezonunda İstanbul'daki müsabakayı da 7-0 kazanarak lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisine imza attı.