Fenerbahçe Lugano CANLI İZLE

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu ilk maçında Lugano ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe – Lugano canlı izle Fenerbahçe – Lugano şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe – Lugano canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe – Lugano canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe – Lugano maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe – Lugano şifresiz izleme linki…

Fenerbahçe Lugano CANLI İZLE

Teknik direktörlük koltuğuna Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe sezonunun ilk resmi maçına Şampiyonlar Ligi’nde çıkıyor. Sarı-lacivertli takım, 2. Ön Eleme turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşılaşıyor. Fenerbahçe bu maçtan avantajlı bir skor elde ederek 30 Temmuz’da oynanacak olan rövanş maçına çıkmak istiyor.

FENERBAHÇE LUGANO MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu ilk maçında Lugano takımıyla karşılaşıyor. Fenerbahçe – Lugano maçı 23 Temmuz Salı günü Thun Stockhorn Arena'da oynanıyor.

Fenerbahçe – Lugano maçı TSİ ile 21.30’da başladı. Fenerbahçe – Lugano maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Tiago Martins yönetiyor. Martins'in yardımcılıklarını Bruno Jesus ile Hugo Andre Pires Ribeiro yapıyor. Maçın dördüncü hakemi ise Miguel Nogueira görev alıyor.

Fenerbahçe – Lugano maçı D-Smart Go kanalından şifreli olarak yayınlanıyor. Fenerbahçe – Lugano şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe – Lugano maçını D Smart Go üyeliği alarak canlı izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE LUGANO MAÇINI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE – LUGANO MAÇI İLK 11’İ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Krunic, Fred, Szymanski, Kent, Tadic, Dzeko

Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Bislimi, Grgic, Doumbia, Cimignani, Bottani, Aliseda.

FENERBAHÇE, ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE KATILMA HAKKI ELDE ETMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 2. sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan katılma hakkı elde eden Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırarak yeni sezona dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile başlama kararı almıştı.

Jose Mourinho yönetiminde 2024-2025 sezonunda ilk maçına çıkan sarı-lacivertliler, tur için avantajlı bir skor almayı hedefliyor.

Karşılaşmanın rövanşı, 30 Temmuz Salı günü Kadıköy'de oynanacak.

Organizasyona en son 2008-2009 sezonunda katılan Fenerbahçe, Porto ve İnter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan hocası Mourinho ile rakiplerini eleyerek Devler Ligi'ne katılmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertililer, Lugano'yu elemesi durumunda sırasıyla 3'üncü ön eleme turunda Fransız ekibi Lille ile eşleşecek. Sarı-lacivertliler, Lille takımını elemesi durumunda play-off turuna yükselecek. Fenerbahçe, play-off turunu geçmesi durumunda adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdıracak.

Fenerbahçe Lugano CANLI İZLE - Resim : 1

FENERBAHÇE’NİN LUGANO MAÇI EKSİKLERİ

Teknik direktör Jose Mourinho tarafından Cengiz Ünder, Emre Mor, Serdar Aziz, Luan Peres, Samet Akaydın, Levent Mercan, Miguel Crespo, Miha Zajc ve Umut Nayir, UEFA’ya bildirilen kadroda yer almıyor. Sakatlığı bulunan Allan Saint-Maximin de Lugano maçlarında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA KARNESİ

Fenerbahçe, Lugano karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 271. karşılaşmasına çıkıyor.

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında oynadığı 270 müsabakada 107 galibiyet alırken, 55 beraberlik ve 108 yenilgi yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 366 kez havalandırırken, kalesinde ise 384 gol gördü.

FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEMELERİNDE 35. SINAVI

Fenerbahçe, Avrupa futbolunun 1 numaralı organizasyonunda 35. maçını oynuyor.

Sarı-lacivertli ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde daha önce yaptığı 34 müsabakada 12 galibiyet elde ederken, 11'er beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 48 gol atarken, kalesinde 39 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE, İSVİÇRE EKİPLERİYLE 7.KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Lugano ile tarihinde ilk kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe, bugüne kadar İsviçre ekipleriyle 6 müsabakaya çıktı. 2009-2010 sezonu Avrupa Ligi play-off turunda FC Sion ile eşleşen sarı-lacivertliler, rakibini 2-0 ve 2-2'lik skorlarla eleyerek gruplara adını yazdırdı.

Bir sonraki sezon bu kez Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Young Boys ile karşılaşan Fenerbahçe, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı rakibine sahasında 1-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler 2016-2017 sezonunda ise Grasshoppers'la oynadığı Avrupa Ligi play-off turunda her iki maçı da (3-0, 0-2) kazanarak gruplarda mücadele etmeye hak kazandı.

FENERBAHÇE’NİN LUGANO MAÇI KAMP KADROSU

Fenerbahçe’nin 24 kişilik kamp kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:

Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Doğukan Demir, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Yiğit Efe Demir, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, Fred Santos, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İsmail Yüksek, Dusan Tadic, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko, Cenk Tosun, Ryan Kent, Oğuz Aydın.