CANLI Fenerbahçe- Samsunspor

Süper Lig’de müthiş maç. Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında Samsunspor – Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Samsunspor – Fenerbahçe canlı izle, Samsunspor – Fenerbahçe şifresiz BeIN Sports HD 1 canlı izle aramalarını sıklaştırdı. İşte detaylar

CANLI Fenerbahçe- Samsunspor

Trendyol Süper Lig’de 8.haftayı BAY geçen Fenerbahçe, ligin 9.haftasında boy gösteriyor. Sarı-lacivertliler, Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, bu maçı kazanarak kritik deplasmandan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Samsunspor ise evinde Fenerbahçe’den puan ve puanlar almak istiyor.

SAMSUNSPOR- FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında Samsunspor- Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Samsunspor- Fenerbahçe 20 Ekim Pazar günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan Samsunspor- Fenerbahçe maçını hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetiyor. Metoğlu’nun yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ile Serkan Olguncan yapıyor. Maçın 4. hakemi ise Burak Pakkan görev alıyor.

Samsunspor – Fenerbahçe şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Samsunspor – Fenerbahçe maçı BeIN Sports HD 1 kanalından yayınlanıyor. Samsunspor – Fenerbahçe maçını TODD üyeliği alarak canlı izleyebilirsiniz.

SAMSUNSPOR- FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SAMSUNSPOR- FENERBAHÇE MAÇI İLK 11’LERİ

Samsunspor: Okan, Bola, van Drongelen, Satka, Zeki, Bennasser, Ntcham, Emre Kılınç, Holse, Muja, Mouandilmadji

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Djiku, Becao, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Kostic, Dzeko

SAMSUNSPOR VE FENERBAHÇE’NİN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Süper Lig'de çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Fenerbahçe’nin 16 puanı bulunuyor.

Samsunspor ise 6 galibiyet ve 2 yenilgi sonucunda 18 puan topladı.

FENERBAHÇE 23 MAÇTIR DEPLASMANDA KAYBETMİYOR

Geçtiğimiz sezon deplasmanda namağlup olan Fenerbahçe, bu sezon da dış sahada kaybetmedi. Sarı-lacivertliler ligde oynadığı son 23 deplasman maçında 19 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Kanarya, bu karşılaşmaların 23'ünde fileleri havalandırırken, 15 müsabakada ise kalesini gole kapattı.

FENERBAHÇE LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Sarı-lacivertliler bu sezon Beşiktaş ile birlikte en az gol (5) yiyen iki takımdan biri konumunda yer alıyor. Geride kalan 7 karşılaşmanın tamamında kaleyi Dominik Livakovic korurken, bu golleri puan kaybedilen iki maçta yedi. Livakovic, kazanılan 5 mücadelede de kalesini gole kapatmayı başardı.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA 23 MAÇTIR YENİLMİYOR

Geçtiğimiz sezon deplasmanda namağlup olan Fenerbahçe, bu sezon da dış sahada kaybetmedi. Sarı-lacivertliler ligde oynadığı son 23 deplasman maçında 19 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Kanarya, bu karşılaşmaların 23'ünde fileleri havalandırırken, 15 müsabakada ise kalesini gole kapattı.

FENERBAHÇE’DE 2 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fred ile Hollandalı defans oyuncusu Jayden Oosterwolde, bu karşılaşma öncesi sarı kart sınırında yer alıyor. Bu futbolcular Samsunspor mücadelesinde kart görmeleri durumunda gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak Bodrum FK maçında cezalı duruma düşecek.

SAMSUNSPOR – FENERBAHÇE REKABETİNDE SON DURUM

Fenerbahçe ile Samsunspor, Süper Lig'de 63. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında daha önce oynanan 62 karşılaşmada sarı-lacivertliler 35, kırmızı-beyazlılar ise 12 galibiyet elde ederken, 15 maç eşitlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin 108 golüne, Samsunspor 58 golle cevap verdi. Geçen sezon ligin ilk yarısında Samsun'da oynanan müsabakayı Fenerbahçe 2-0 kazanırken, Kadıköy'deki maç ise 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

FENERBAHÇE SAMSUNSPOR DEPLASMANINDA 13 KEZ KAZANDI

Fenerbahçe ile Samsunspor, ligde 31 kez Samsun'da karşı karşıya geldi.

Bu müsabakalarda sarı-lacivertli ekip 13 kez galip gelirken, Karadeniz temsilcisi ise 10 kez 3 puana uzanmayı başardı. 8 müsabakada taraflar sahada birer puanla ayrıldı.

Fenerbahçe bu maçlarda 47 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 39 gol gördü.

FENERBAHÇE- SAMSUNSPOR REKABETİNDEKİ FARKLI SONUÇLAR

Fenerbahçe, 1993-94 sezonunda, 1 Mayıs 1994'te İstanbul'da oynanan maçta rakibini 8-1 yenerek lig tarihinin en farklı galibiyetlerinden birine imza attı.

Samsunspor ise güçlü rakibini 1985-86 ve 1986-87 sezonlarında üst üste Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki lig maçlarında 4-0 yenerek, en farklı galibiyetlerini elde etti.