Galatasaray- Gaziantep FK CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında Galatasaray evinde Gaziantep FK ile karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray- Gaziantep FK canlı izle, Galatasaray- Gaziantep FK şifresiz BeIN Sports HD 1 canlı izle aramalarını sıklaştırdı.

Galatasaray- Gaziantep FK CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 5.haftasında Çaykur Rizespor’u 5-0 yenen Galatasaray, 3.hafta erteleme maçında Gaziantep FK’yı ağırlıyor. Galatasaray bu müsabakayı kazanarak Fenerbahçe derbisine Süper Lig’in lideri olarak gitmeyi amaçlıyor. Konuk takım Gaziantep FK ise Galatasaray deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

GALATASARAY- GAZİANTEP FK MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında Galatasaray- Gaziantep FK karşılaşıyor. Galatasaray- Gaziantep FK maçı 17 Eylül Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan Galatasaray- Gaziantep FK maçını hakem Cihan Aydın yönetiyor. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Suat Güz yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini Oğuzhan Çakır üstlenirken VAR olarak Çağdaş Altay, AVAR olarak Serkan Olguncan görev alıyor.

Galatasaray- Gaziantep FK şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray- Gaziantep FK maçı BeIN Sports HD 1 kanalından yayınlanıyor. Galatasaray- Gaziantep FK maçını TODD üyeliği alarak canlı izleyebilirsiniz.

GALATASARAY- GAZİANTEP FK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY- GAZİANTEP FK MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera; Kaan, Davinson, Abdülkerim, Berkan; Torreira, Sara; Barış Alper, Mertens, Yunus; Batshuayi

Gaziantep FK: Dioudis, Ömürcan, Ertuğrul, Viana, Saborit, Emre Taşdemir, Sorescu, Kozlowski, Maxim, Mirza, Kodro.

GALATASARAY VE GAZİANTEP FK’NIN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde 4 karşılaşmada 4 galibiyet alan Galatasaray topladığı 12 puanla lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Gaziantep FK ise 3 maç sonunda 3 puanla 14. sırada bulunuyor.

GALATASARAY’IN EKSİKLERİ

Sarı-kırmızılı ekipte Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları sebebiyle Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek.

Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Mauro Icardi ve Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı mücadelede sakatlanan Hakim Ziyech’in yanı sıra Galatasaray'ın yeni transferleri Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, statü gereği maçta forma giyemeyecek.

Bu 3 isim Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından ertelenen Gaziantep FK maçı sonrası sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu için maçta forma giyemiyor.

GALATASARAY LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı 4 maçta 14 gol kaydetti.

Sarı-kırmızılılar, ligde Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor'a ikişer, Adana Demirspor ile Çaykur Rizespor'a ise beşer gol attı. Aslan'da Barış Alper Yılmaz 3, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı da 2'şer kez rakip fileleri havalandırdı.

OKAN BURUK İLE SELÇUK İNAN 2. KEZ RAKİP

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan bugüne kadar 1 kez karşı karşıya geldi. Oynanan tek maçta Buruk, Galatasaray'ı, İnan da Kasımpaşa'da görev yapıyordu. Süper Lig'de 11 Mart 2023 tarihinde Ali Sami Yen’de oynanan maçı sarı-kırmızılılar 1-0 kazandı.

GALATASARAY- GAZİANTEP FK REKABETİNDE SON DURUM

Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya geliyor.

Sarı-kırmızılı ekip, Gaziantep temsilcisi ile daha önce 10 maç yaptı. Galatasaray, söz konusu müsabakalarda biri hükmen olmak üzere 8 galibiyet aldı.

İki takım arasındaki bir maç beraberlikle sonuçlanırken, bir müsabakayı ise Gaziantep FK kazandı. Söz konusu mücadelelerde 23 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde 10 gol gördü.

Galatasaray, Gaziantep FK'ye karşı ev sahibi olduğu maçlarda mağlubiyet yaşamadı.

Sarı-kırmızılı takım, İstanbul'da oynanan 5 maçın 4'ünü kazanırken, birinde berabere kaldı.

Bu müsabakalarda 12 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 6 gole engel olamadı.