Kayserispor- Beşiktaş CANLI İZLEME LİNKİ

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Kayserispor- Beşiktaş canlı izleme linki, Kayserispor- Beşiktaş şifresiz BeIN Sports HD 1 canlı izle aramalarını sıklaştırdı. İşte maça dair detaylar...

Kayserispor- Beşiktaş CANLI İZLEME LİNKİ

Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda 7.haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş deplasmandan 3 puanla dönmemin hesaplarını yapıyor. Kayserispor ise zorlu maçta rakibinden puan veya puanlar almayı hedefliyor.

KAYSERİSPOR- BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşılaşıyor. Kayserispor – Beşiktaş maçı 30 Eylül Pazartesi günü Kayseri’deki RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’de başlayan Kayserispor – Beşiktaş maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetiyor. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yapıyor. Erdem Mertoğlu’nun dördüncü hakem olarak görev yaptığı müsabakada VAR olarak Emre Kargın, AVAR olarak Süleyman Özay görev alıyor.

Kayserispor – Beşiktaş maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Kayserispor – Beşiktaş maçı maçı BeIN Sports HD 1 kanalından yayınlanıyor. Kayserispor – Beşiktaş maçı maçını TODD üyeliği alarak canlı izleyebilirsiniz.

KAYSERİSPOR- BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLEME LİNKİ

KAYSERİSPOR- BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11’LERİ

Kayserispor: Bilal, Hasan Ali, Carole, Attamah, Gökhan, Kartal, Baran, Mehdi, Cardoso, Aylton, Nazon.

Beşiktaş: Mert, Emirhan, Felix Uduokhai, Paulista, Rashica, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Muçi, Joao Mario, Immobile.

BEŞİKTAŞ VE KAYSERİSPOR’UN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligde siyah-beyazlılar 4 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 13 puanla 3. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılar ise 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aldığı 3 puanla 17. sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ VE KAYSERİSPOR’UN EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta uzun süreli sakatlık yaşayan Necip Uysal'ın yanı sıra Ajax maçından sonra sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Al-Musrati, hastalanan Svensson forma giyemeyecek.

Sakat oyuncuların yanı sıra kart cezalısı Arthur Masuaku da Kayseri deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

Kayserispor’da ise Uzodimma, Jeanvier ve Hosseini ise karşılaşmada görev alamıyor.

BEŞİKTAŞ- KAYSERİSPOR REKABETİNDE SON DURUM

Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig'de 57. kez karşı karşıya geliyor.

Ligde 1973-74 sezonundan bu yana yapılan 56 maçın 34'ünü Beşiktaş, 12'sini Kayserispor kazandı. 10 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 94 kez fileleri havalandırırken Kayserispor, 57 gol sevinci yaşadı.

Siyah-beyazlılar, sarı-kırmızılı rakibine karşı geçen sezon ligde 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

BEŞİKTAŞ – KAYSERİSPOR REKABETİNDE EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Beşiktaş, 2015-2016 sezonunda Kayserispor'u İstanbul'da 4-0 yenerek rakibine karşı ligde en farklı skorlu galibiyetini elde etti.

Kayserispor ise 2006-2007 sezonunda Kayseri'de Beşiktaş'a 3-0 üstünlük kurdu.

2010-2011 ve 2021-2022 sezonlarında İstanbul'da oynanan ve Beşiktaş'ın 4-2 kazandığı maçlar, iki takım arasındaki en gollü karşılaşmalar olarak kayıtlara geçti.