Olympiakos Fiorentina CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi final maçında Yunan ekibi Olympiakos ile İtalyan ekibi Fiorentina karşı karşıya geliyor. Olympiakos Fiorentina canlı izle Olympiakos Fiorentina şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler Olympiakos Fiorentina canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Olympiakos Fiorentina canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Olympiakos Fiorentina maçı saat kaçta, hangi kanalda? Olympiakos Fiorentina şifresiz izleme linki...

Olympiakos Fiorentina CANLI İZLE

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki üç numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde final heyecanı yaşanıyor. Maccabi Tel Aviv, Fenerbahçe ve Aston Villa, saf dışı bırakan Yunan ekibi Olympiakos ile Maccabi Haifa, Viktoria Plzen ve Club Brugge takımlarını eleyen İtalyan ekibi Fiorentina final maçında karşı karşıya geliyor.

OLYMPIAKOS FIORENTINA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi final maçında Yunan ekibi Olmypiakos ile İtalyan ekibi Fiorentina karşı karşıya geliyor. Olmypiakos – Fiorentina maçı 29 Mayıs Çarşamba günü Yunanistan’ın başkenti Atina’daki AEK Arena Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan Olmypiakos – Fiorentina maçını Portekizli hakem Artur Soares Dias yönetiyor. Dias’ın yardımcılıklarını Paulo Soares ve Pedro Ribeiro yapıyor.

Maçın dördüncü hakemi olarak İsveçli hakem Glenn Nyberg, VAR olarak Portekizli hakem Tiago Martins, AVAR olarak Alman Christian Dingert ve Marco Fritz görev alıyor.

 

Olympiakos Fiorentina CANLI İZLE - Resim : 1Olmypiakos – Fiorentina maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Olmypiakos – Fiorentina maçı TV8 kanalından şifresiz, EXXEN platformundan şifreli olarak yayınlanıyor.

Olmypiakos Fiorentina maçını TV8 kanalını şifresiz izleyebilirsiniz. TV8 kanalını Digiturk 28, D Smart 28, Kablo TV 34, Tivibu 31, Turkcell TV+ 29, Vodafone TV 28 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

OLYMPIAKOS FIORENTINA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

OLYMPIAKOS FIORENTINA MAÇI İLK 11’LERİ

Olympiakos XI: Tzolakis, Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega, Hezze, Iborra, Chiquinho, Podence, Fortounis, El Kaabi.

Fiorentina XI: Terracciano, Dodo, Milenkovic, Quarta, Biraghi, Bonaventura, Arthur, Mandragora, Gonzalez, Kouame, Belotti.