Çekim sırasında akılalmaz olay! Ünlü model feci şekilde hayatını kaybetti

Meksika'nın Zacoalco de Torres kasabasında tren raylarında yapılan çekim esnasında Venezuelalı 30 yaşındaki model Cinthya Nayeli Higareda Bermejo'nun kıyafetleri hızla gelmekte olan hızlı trene takıldı. Ünlü model, çarpmanın etkisiyle olay yerinden feci şekilde hayatını kaybetti.

Çekim sırasında akılalmaz olay! Ünlü model feci şekilde hayatını kaybetti

Meksika'da yaşayan model 30 yaşındaki Venezuelalı Cinthya Nayeli Higareda Bermejo'ya tren raylarında fotoğraf çekimi sırasında hızlı tren çarptı. Korkunç olayda ünlü model olay yerinde yaşamını yitirdi.

Meksika'nın Zacoalco de Torres kasabasında tren raylarında fotoğraf çektirmek isteyen Venezuelalı model Cinthya Nayeli Higareda Bermejo'ya hızlı tren çarptı. Ünlü model, çarpmanın etkisiyle olay yerinden hayatını kaybetti.

Olay, Guadalajara kenti yakınlarındaki Zacoalco de Torres kasabasında meydana geldi. 30 yaşındaki model Bermejo, raylarda fotoğraf çekimi yapmak isterken kıyafetleri hızla gelmekte olan hızlı trene takıldı.

OLAY YERİNDE FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Model Bermejo'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Otopsi yapılmak üzere raylardan alınan modelin cenazesi ailesine teslim edildi.

Çekim sırasında akılalmaz olay! Ünlü model feci şekilde hayatını kaybetti - Resim : 1

Jalisco Eyaleti savcısı Joaquín Méndez Ruiz, "Kurban fotoğraf çekimine katılıyordu ve trene çok yaklaştı. Tren, kıyafetlerini kendine çekti ve bu da ölümüne neden oldu. Her şey bir kazayı işaret ediyor." dedi.