Cem Yılmaz'ın 6 saatteki büyük değişimi! İşte 84 yaşındaki Erşan Kuneri'nin hazırlık aşaması

Cem Yılmaz'ın beğenilen dizisi Erşan Kuneri, ikinci sezonuyla Netflix'te izleyiciyle buluştu. Erşan Kuneri'nin 84 yaşındaki haliyle karşımıza çıkan Cem Yılmaz, karakterin başarılı makyajıyla da sosyal medyada çok konuşuldu. Erşan Kuneri karakterinin hazırlık aşamalarına ait bir bir video yayınladı.

İlk sezonu 2022'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Cem Yılmaz dizisi Erşan Kuneri, ikinci sezonuyla izleyicinin karşısına çıktı.

Cem Yılmaz'ın 6 saatteki büyük değişimi! İşte 84 yaşındaki Erşan Kuneri'nin hazırlık aşaması - Resim : 1

OĞLU KEMAL'LE BİRLİKTE ROL ALDI

Sekiz bölümden oluşan yeni sezonda izleyiciyi bir de sürpriz bekliyordu. Ünlü oyuncu Cem Yılmaz, ilk kez bir yapımında oğlu Kemal'le birlikte rol aldı.

Cem Yılmaz'ın 6 saatteki büyük değişimi! İşte 84 yaşındaki Erşan Kuneri'nin hazırlık aşaması - Resim : 2

HAZIRLIK AŞIMALARINA AİT VİDEO YAYINLANDI

Erşan Kuneri'nin 84 yaşındaki haliyle karşımıza çıkan Cem Yılmaz, karakterin başarılı makyajıyla da sosyal medyada çok konuşuldu. Netflix​, Erşan Kuneri karakterinin hazırlık aşamalarına ait bir bir video yayınladı.

Cem Yılmaz'ın 6 saatteki büyük değişimi! İşte 84 yaşındaki Erşan Kuneri'nin hazırlık aşaması - Resim : 3

MAKYAJI TAM 6 SAAT SÜRDÜ

"84 yaşında da ışığı hiç sönmeyen bir yıldız. Erşan Kuneri 2. sezon" başlığıyla paylaşılan videoya Cem Yılmaz'dan yorum geldi. Yılmaz karakterin makyajının tam 6 saat sürdüğü açıkladı.

Cem Yılmaz'ın 6 saatteki büyük değişimi! İşte 84 yaşındaki Erşan Kuneri'nin hazırlık aşaması - Resim : 4

BAŞARILI İSİMLER DE KADRODA

Cem Yılmaz başta olmak üzere 'Erşan Kuneri'nin ikinci sezonun oyuncu kadrosunda; Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Celal Kadri Kınoğlu, Hande Yılmaz,Alişan Uğur ve Ozan Çelik Cengiz Bozkurt gibi isimler yer alıyor.