Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök’ün enkazdan çıkardıkları herkesi duygulandırdı! “Biz görelim diye konmuş gibiydi”

Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök’ün enkazdan çıkardığı defterler, boyama kitapları herkesi duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Bölgede arama-kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.   

Türkiye ve dünya yaraları sarmak için seferber olurken tv100 ekibi de ilk günden bu yana depremin vurduğu illerden canlı yayınlar gerçekleştirdi. tv100 ailesi de ekran yüzleriyle "Birlikte Güçlüyüz" mesajıyla deprem bölgesinden özel yayınları izleyicileriyle buluşturdu. Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu da depremin merkez üssüne giden isimler arasındaydı…

SEMERCİOĞLU VE ÖZKÖK’ÜN ENKAZDAN ÇIKARDIKLARI HERKESİ HÜZÜNLENDİRDİ

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz ile Ahtapot programında, Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök’ün enkazdan çıkardığı defterler, boyama kitapları herkesi hüzünlendirdi.

“DEFTER BULDUM, SİZ ABLASI MISINIZ?”

Ertuğrul Özkök, “Sadece beton ve demirlerin olduğu bir yerde sanki böyle birileri tarafından biz görelim diye konmuş gibiydi” diyen Ertuğrul Özkök, enkaz bölgesinde bir defter bulduğunu ve o defterde yer alan numara ile irtibat kurduğunu aktardı. Özkök, sözlerinin devamında, “Defterde “Zeynep Ablamın numarası” yazıyor… O telefona bütün gün baktım, telefon açılmayacak diye korktum. Telefonu aradım “Defter buldum, siz ablası mısınız?” diye sordum. Hüngür hüngür ağlamaya başladı” dedi.