Cesedi patika yolda bulunmuştu! Nurcan'ı şüpheli ölümünde sır perdesi aralandı: Detaylar kan dondurdu
Esenyurt'ta 10 ay önce ormanlık alanda cesedi bulunan ve kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçen Nurcan Karabulut'un ölümünde sır perdesi aralandı. Karabulut'un tecavüze uğrayıp ardından öldürüldüğü belirlendi. Polis Nurcan Karabulut'un sevgilisi ve eski sevgilisinin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.G. ve H.T. tutuklandı, R.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Esenyurt'ta yaklaşık 10 ay önce Tem Otoyoluna geçmekte kullanılan patika yolda yürüyen vatandaşlar, yerde yatan bir kadın olduğunu görüp polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yüzüstü yatan kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.
ŞÜPHELİ ÖLÜM AYDINLANDI
Hayatını kaybeden kadının çanta, cüzdan, kişisel eşyaları ile bir poşet içindeki yedek kıyafetleri hemen yakında bulundu. İlk incelemede kadının burnundan hafif şekilde kan geldiği belirlenirken olay şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçti.
TECAVÜZ EDİLİP ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI
Cesedin Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemesinde ise Nurcan Karabulut'un tecavüze uğradığı belirlenirken, boyun kısmına bastırılarak boğulup öldürüldüğü anlaşıldı. Bu gelişme üzerine Cinayet Büro Amirliği tarafından soruşturma başlatıldı.
2 KİŞİ TUTUKLANDI
Polis ekipleri yaptıkları soruşturmada Nurcan Karabulut'un olay yerinde buluştuğu sevgilisi M.G. ve eski sevgilisi H.T. ile M.G.'nin abisi R.G. gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin olayla ilgili suçlamaları kabul etmediği belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.G. ve H.T. tutuklandı, R.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.