Cesur pozlarıyla gündemdeydi! Didem Soydan'a çok konuşulan iddialı tarzı sorulunca verdiği yanıt hayret ettirdi! "Çok mütevazi"

Mankenlik kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve kendine has tarzıyla da çok konuşulan Didem Soydan, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla büyük yankı uyandırıyor. Geçtiğimiz gün objektiflere takılan Soydan'dan dikkat çeken açıklama geldi. Soydan'ın çok eleştirilen iddialı pozları hakkında sorulan sorulara verdiği aşırı 'mütevazı' cevap dikkat çekti.

Cesur pozlarıyla gündemdeydi! Didem Soydan'a çok konuşulan iddialı tarzı sorulunca verdiği yanıt hayret ettirdi! "Çok mütevazi"

Cesur tarzıyla sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü model Didem Soydan, Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. 

Cesur pozlarıyla gündemdeydi! Didem Soydan'a çok konuşulan iddialı tarzı sorulunca verdiği yanıt hayret ettirdi! "Çok mütevazi" - Resim : 1

İDDİALI POZLARIYLA AINDAN SIKÇA BAHSETTİRİYOR

İddialı pozlarıyla çok konuşulan Didem Soydan, katıldığı programlarda yaptığı açıklamalardan, cevap verdiği kötü yorumlara adından oldukça sık bahsettiriyor.

Cesur pozlarıyla gündemdeydi! Didem Soydan'a çok konuşulan iddialı tarzı sorulunca verdiği yanıt hayret ettirdi! "Çok mütevazi" - Resim : 2

ÇOĞU ZAMAN AĞIZLARI YÜREKLERE GETİRİYOR

Bu cesur pozlarıyla sıkça eleştirilen ve dillere düşen Soydan, üstüne giydiği her parçayı hakkıyla taşısa da kimileri çoğu zaman ağızları yüreklere getiren bu pozlara hazırlıksız yakalanabiliyor.

Cesur pozlarıyla gündemdeydi! Didem Soydan'a çok konuşulan iddialı tarzı sorulunca verdiği yanıt hayret ettirdi! "Çok mütevazi" - Resim : 3

"UMARIM BU GÖRSEL ŞÖLENİ BEĞENİYORLARDIR"

Muhabironline'ın kameralarına konuşan ünlü model bu iddialı pozlar sorulunca "Umarım bu görsel şöleni beğeniyorlardır" diyerek yanıt verdi. Didem Soydan'ın yanıtı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Cesur pozlarıyla gündemdeydi! Didem Soydan'a çok konuşulan iddialı tarzı sorulunca verdiği yanıt hayret ettirdi! "Çok mütevazi" - Resim : 4

"PEK BİR CAZİBEN KALMADI"

Ünlü mankene "Çok mütevazı", "İnsanlar vücudunu ezberledi", "Pek bir caziben kalmadı" gibi yorumlar yapıldı.