"Doktorlar izin vermiyor!" Kemal Kılıçdaroğlu hastaneye kaldırılan Meral Akşener'in sağlık durumunu açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti lideri Merak Akşener’i hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Akşener ile yüz yüze görüşmesine doktorların izin vermediğini belirtti. Kılıçdaroğlu basın açıklamasında "Hekim arkadaşlar da bilgi verdi, önemli bir şeyinin olmadığını, dinlenmesi gerektiğini ifade ettiler" dedi.

"Doktorlar izin vermiyor!" Kemal Kılıçdaroğlu hastaneye kaldırılan Meral Akşener'in sağlık durumunu açıkladı

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'in aktardığı bilgiye göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kavaklıdere’deki Güven hastanesine kaldırıldı. Akşener, bu akşam müşahade altında tutulacak. Kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı sebebiyle kaldırılan Akşener’in hayati tehlikesi bulunmuyor.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDAN AKŞENER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti lideri Merak Akşener’i Ankara Güven Hastanesi’ne giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu, Akşener’in sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

"Doktorlar izin vermiyor!" Kemal Kılıçdaroğlu hastaneye kaldırılan Meral Akşener'in sağlık durumunu açıkladı - Resim : 1

"ŞİMDİLİK HERHANGİ BİR SORUN YOK"
Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan CHP lideri "Üzüntülü bir haber aldık, hemen geldim. İYİ Parti’nin değerli yetkilileriyle görüştük. Sayın Genel Başkan’ın durumunu sorduk. Hekim arkadaşlar bilgi verdi. Şimdilik herhangi bir sorun yok. Dinlenmede kendisi. Umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır, en büyük arzumuz bu. Dolayısıyla ben İYİ Parti’nin değerli başkanları, yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın Genel Başkan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.

"DOKTORLAR ONA İZİN VERMİYOR"
Kılıçdaroğlu "Umarız kısa sürede sağlığına kavuşur ve taburcu olur. Hekim arkadaşlar da bilgi verdi, önemli bir şeyinin olmadığını, dinlenmesi gerektiğini ifade ettiler. Yoğun bir siyaset gündemi var. Bu gündem bizi bekliyor. Sayın Genel Başkanımızın bir an önce taburcu olmasını ve tekrar Türkiye’nin sorunlarına kilitlenmesini isteriz." dedi. Basın mensuplarının “Yüz yüze görüştünüz mü?” sorusuna CHP lideri “Hayır doktorlar ona izin vermiyor. Doğru da olmaz bu zamanda” cevabını verdi.