Özgür Özel'den adaylık açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, CHP'deki değişimle ilgili Özgür Özel'i işaret etmesinin ardından Özel adaylık tartışmalarıyla ilgili "Aday olup olmayacağım anlamına gelmez. Aday olursam benden duyarsınız." açıklamasını yaptı. Tutum bölgesiyle ilgili Özel "İlçe kongrelerini tamamlamadan öyle bir şey açıklamayacağız. Bu konuda önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız" dedi.

Özgür Özel'den adaylık açıklaması

 İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "yeniden adaylık" açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel, partideki "değişim" tartışmalarına ilişkin açıklayacağı 'tutum' belgesinin hazırlıklarını sürdürüyor. 

"ADAY OLURSAM BENDEN DUYARSINIZ"
Medyascope'tan Cansu Timur'a konuşan Özel "Tutum belgesi"nin genel başkan adaylığı açıklaması olacağı iddialarına yanıt verdi. tutum belgesinin genel konularla ilgili olacağını ve adaylık anlamına gelmediğini belirten Özgür Özel, "Aday olup olmayacağım anlamına gelmez. Aday olursam benden duyarsınız.” dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLAMA YAPACAĞIZ"
Özel “genel başkan adayı olacak” haberleri ile tutum belgesinin açıklanmasına ilişkin zamanlama sorusuna "İlçe kongrelerini tamamlamadan öyle bir şey açıklamayacağız. Bu konuda önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız." yanıtını verdi.