CHP'de Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili bomba kulis tv100'de

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında bir süredir CHP'de tartışma konusu olduğu öne sürülen Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili bomba bir kulis bilgisi paylaşıldı. tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın izlemesi beklenen stratejiyi canlı yayında duyurdu.

Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programının bu haftaki konukları CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, Prof. Dr. Ersan Şen, Sözcü yazarı Aytunç Erkin, Türkgün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Müftüoğlu ve tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı oldu.

Bir süredir CHP'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş arasında Cumhurbaşkanı adaylığı üzerinden yaşandığı öne sürülen gerilim programda ele alındı.

YAVAŞ ADAY OALCAK MI?

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı ses getirecek bir kulis bilgisine ulaştığını bildirdi. Yakışıklı "Mansur Yavaş'a çok yakın bir milletvekiliyle görüştüm. 'Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili Mansur Yavaş kesin bir şekilde aday adayı olacak. Şu anki Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan da ABB aday adayı olacak.' dedi." ifadelerini kullandı.