CHP'den yeni 'Can Atalay' adımı

CHP lideri Özgür Özel, Can Atalay'ın durumunu görüşmek üzere bir kez daha Meclis'i olağanüstü toplantıya çağıracaklarını duyurdu.

CHP'den yeni 'Can Atalay' adımı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı'na katıldı.

Burada konuşan Özel "TBMM'yi yeniden olağanüstü toplantıya çağıracağız. Meclis yeniden toplanmalı. Görüşelim konuşalım diye değil, gereğini yapalım diye" ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Özel'in açıklamalarında öne çıkan başlıklar şöyle:

"İktidarın çözüm üretmekte eksik kaldığı noktaları değerlendireceğiz. Seçildikleri günden beri gayretle çalışan arkadaşlarımızın emekleriyle birlikte CHP üstüne düşen görevi yerine getiriyor.

Çeşitli denetimlerle CHP'yi sıkıştırmaya çalışan bir kötücül akıl var. Yapılmış on binlerce denetimden alnımızın akıyla çıktığımızı herkes biliyor.

Sahada 412 tane beelediye başkanımız var, bu başkanları bir araya getirmek zor olduğu için bu konsey yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı nasıl artırılacağını tartışan bir toplantı içinde olacağız."

CHP'de yeni bir katılım olduğunu söyleyen Özel, partisinden istifa eden İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Binici tekrar CHP'ye katıldığını takdim etti. Özel, Binici'ye CHP rozetini taktı.ADIM D