Çılgın dondurmacı sınırları zorladı! İç çamaşırsız müşterisiyle dans etti

Antalya’da dondurmacılıkla uğraşan Mehmet Dinç müşterileriyle ettiği dansları sosyal medyaya yükleyerek fenomen oldu. Olay yaratan danslarıyla gündeme gelen Dinç bu defa iç çamaşırsız müşterisiyle çektiği dans videosu viral oldu. O anlar çevredekiler tarafından kaydedildi.

Antalya’da dondurma dükkanı bulunan Mehmet Dinç  sosyal medyadaki paylaşımlarından dolayı çılgın dondurmacı olarak anılıyor. Dondurma dükkanında çektiği videolar ile fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı bu kez iç çamaşırsız müşterisiyle dans etti.
 
MİNİ ETEKLİ MÜŞTERİYLE DANS ETTİ

Çılgın Dondurmacı paylaşımlarıyla rekor kırıyor. Her paylaşımı yüksek sayıda izlenmeler alan Mehmet Dinç bu kez yeşil mini etekli müşterisiyle dans etti. Çılgın Dondurmacı'nın paylaşımları kimileri tarafından beğenilirken kimileri tarafından kötü yorumlar alıyor.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

TikTok, YouTube ve Instagram'da kadın müşterileriyle dondurma standının önünde kendi şarkılarıyla dans ederek video yayınlayan Çılgın Dondurmacı'nın o videosu oldukça ilgi gördü. Yeşil renkli mini etekli müşterisi, fenomen dondurmacıyla beraber dans etti. Fenomen dondurmacının o paylaşımına dünyanın dört bir yanından yorum yağdı.