Çocuğunun yanında müstehcen yayın yapan kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, çocuğunun da bulunduğu odada uygunsuz video kaydı yaparak sosyal medyadan paylaşan H.K. için harekete geçmişti. H.K. adliyeden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çocuğunun yanında müstehcen yayın yapan kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, çocuğunun da bulunduğu odada uygunsuz video kaydı yaparak sosyal medyadan paylaşan kadın içi harekete geçti. Söz konusu H.K. isimli kadın hakkında ‘müstehcen ve hayasızca hareketler’ suçu kapsamında soruşturma başlamıştı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

H.K. adliyedeki işlemlerinin ardından adliyeden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“EŞİM KUMAR OYNUYORDU" DEMİŞTİ

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, paylaşımı yapan H.K. isimli kadının, Sultanbeyli’de yaşadığı eve dün sabah baskın düzenlendi. Gözaltına alınan H.K.’nin emniyetteki ilk ifadesinde, “Paylaşılan Video eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu bu nedenle borçlanmıştı. Para kazanmak için videoyu çektim” dediği iddia edildi.

"YANLIŞLIKLA AÇILDI"

H.K.’nin avukatı Ömer Tekin Türker, H.K.’nin 1.5-2 sene önce eşinden ayrı yaşadığı dönemde temizlik işleri yaparken aynı zamanda Sosyal Medya içerikleri ürettiğini, bir canlı yayın sırasında da eteğinin yanlışlıkla açıldığını, yayını hemen kapattığını ancak başkaları tarafından paylaşılarak yayıldığını söyledi.