Çocuğunuzun içindeki cevheri salın

Eee karneler alındı mı? " Çocuğum aslında zeki, dikkatini vermiyor, verse zehir gibi aslında" konuşmaları yapıldı mı? Akşamına, "Yavrum bak senin için eşek gibi çalışıyoruz" dendi mi?

Ne haddime kınamak, benimki durum tespiti... Hayır bizim evdeki laptop da öyle...Bir çalışsa potansiyeli yüksek aslında.

Neyse kısmetse bu sene ben de veli watsapp gruplarina minik kurabiyemle dahil olduğumda siz de beni gömersiniz.

Herkes çocuğunun içindeki cevheri ortaya çıkarmaya çalışıyor... Belki de yoktur?  Annem bile 38 yıldır bu gerçeği sindirmeye çalışıyor. Belki de çocuğunuz, sadece sizin çocuğunuz olduğu icin cevherin kendisidir?

Ben de o hatayı minik kurabiyem üç aylıkken yapmaya başladım. "Hadi yavrum göster anneye cevherini, hadi bebeğim beni ele güne malamat etme, çikar annem" dedikçe bana verdiği cevher hep dolu bir bez oldu. İnananlar için işte bunda büyük dersler vardır...

Hani, ortaokulda yazılıdan 95 aldığı için salya sümük ağlayan, bir kaşık suda boğmak için can attığınız o sinir bozucu kız var ya... İşte o benim.

Liseye geçtiğimde takdir belgelerimi görenler benim insanlığın umudu olduğuma kanaat getirebilirdi... Hâlaa öyle olduğumu düşünen bir tek anam kaldı. Çünkü o da herkes gibi, konu evladı olduğunda iflah olmaz bir optimist...

Ben de öyleyim. Çünkü biliyorsunuz ki dünyayı benim kızım kurtaracak. Minik parmağını havada sallayıp, "Bak Miçotakis, akıllı ol, aklını alırım!" diyecek. Dünyada kalıcı barışı falan yine benim kızım tesis edecek. Anasının da bağkurunu yatırdı mı tamam bu iş.

Hee bir de erken bunama belirtileri gösterdiğim için darülacazeye yatırmazsa benden kralı yok.
Ben deli değilim annem, vallahi bunlar fazla akıllı....

Hadi bebeğim cevherini çıkaralım... Dur lazımlığını getireyim...