Çocuklarını alıkoymakla suçlanıyor! "Lütfen Elon yalvarıyorum!"

Elon Musk'ın eski sevgilisi Grimes'ın annesi Sandy Garossino, sosyal medya hesabında Musk hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Grimes'ın annesi, Elon Musk'ı çiftin çocuklarını "alıkoymakla" suçladı.

Çocuklarını alıkoymakla suçlanıyor! "Lütfen Elon yalvarıyorum!"

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, eski sevgilisi Grimes'ın annesi tarafından çocuklarını göstermemekle suçlandı.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk ile eski sevgilisi şarkıcı Grimes'ın üç çocuğu bulunuyor. Çiftin çocuklarının isimleri ise X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl ve Techno Mechanicus.

Grimes'ın annesi Sandy Garossino, sosyal medya hesabında Musk hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Grimes'ın annesi, Elon Musk'ı çiftin çocuklarını "alıkoymakla" suçladı.

Garossino, X hesabında "Size ulaşmanın tek yolu olarak buraya yazıyorum Bildiğiniz gibi, 93 yaşındaki annem Claire'in (Grimes) çocuklarını son kez görmeyi ve kucaklamayı çok istiyor. Özellikle de henüz tanışmadığı en küçüğünü" dedi.

Şarkıcının annesi sözlerine "Çocukların gelemeyeceğini öğrenince endişelendim çünkü onları ve gerekli pasaport belgelerini Claire'den (Grimes) saklıyorsunuz. Diğer çocuklar nerede ve kiminle? Anneleriyle birlikte olmaları planlanıyor. Burada, Kanada'da olmaları gerekiyordu" diye devam etti.

Garossino, Musk'tan anlaşmaya uymasını ve onları geri getirmesini istedi ve "Hayattaki bazı anlar sonsuza dek sürer ve ikinci bir şansımız olmaz. Aile paha biçilemezdir" dedi.

Garossino son paylaşımında ise 53 yaşındaki Tesla CEO'suna son bir ricada bulundu ve "Lütfen Elon, yalvarıyorum. Bu annem için çok acı verici ve çocuklar için endişe verici. Zaman artık çok önemli" diye.

Öte yandan, teknoloji milyarderi Elon Musk'ın kızı Vivian Jenna Wilson, geçtiğimiz günlerde cinsiyet değiştiren kızının tıbbi tedavisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan babasını sert sözlerle eleştirdi. 

20 yaşındaki genç kız, babasından kendisini feminen göründüğü için zorbalayan "zalim ve kayıp bir baba" olarak bahsetti.