Çorum'da bir evin içerisine zıpladı. Amasya, Çankırı, Yozgat, Sinop ve Kastamonu sıradaki hedef siz olabilirsiniz

Çorum'un Alaca ilçesinde bir evin içine zıpladı. Onu evin salonunda gören vatandaşlar önce panikle iki adım geriye attı daha sonra ise hemen itfaiyeden yardım istedi. Amasya, Çankırı, Yozgat, Sinop ve Kastamonu sıradaki hedef siz olabilirsiniz. Tek tek tüm şehirleri ziyaret ediyor.

Çorum'da bir evin içerisine zıpladı. Amasya, Çankırı, Yozgat, Sinop ve Kastamonu sıradaki hedef siz olabilirsiniz

Çorum'un Alaca ilçesinde bir evin içinde görülen vahşi hayvan korku ve paniğe neden oldu. Evlerinin salonundaki devasa yılanı gören vatandaşlar önce panikle birkaç adım geriye attı daha sonra ise hemen itfaiyeden yardım istedi. Amasya, Çankırı, Yozgat, Sinop ve Kastamonu sıradaki hedef siz olabilirsiniz. 

BOYU BİR BUÇUK METRE UZUNLUĞUNDA

Olay, Yıldızhan Mahallesi Ramazan Sokak'ta ikamet eden Yunus Sak'ın evinde yaşandı. Sıcak havaların etkisiyle doğal yaşam alanlarında su içmek için yerleşim yerine geldiği tahmin edilen yılan, ev sakinlerinin dikkatinde kaçmadı.

Eve giren yaklaşık 1,5 metre boyundaki yılanı gören ev sahipleri Alaca Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekipleri olay mahalline gelerek yılanı yakalayarak ormanlık alanda doğal yaşam alanına bıraktılar.

 

Çorum'da bir evin içerisine zıpladı. Amasya, Çankırı, Yozgat, Sinop ve Kastamonu sıradaki hedef siz olabilirsiniz - Resim : 1