Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in görüşmesi başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi başladı. Görüşmeden ilk kareler geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in görüşmesi başladı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener Beştepe'de bir araya geleceğini, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 17:00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul edecektir" ifadeleri ile duyurmuştu.

GÖRÜŞME BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi başladı. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında telefon görüşmeleri yapılmıştı.  İki isim arasından pek çok konunun ele alınması bekleniyor. Görüşme sonrası açıklama yapılıp yapılmayacağı ise merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in görüşmesi başladı! - Resim : 1

"GÖRÜŞMEMİZ İÇİN BİR NEDEN YOK"

Ankara'da bir süredir Erdoğan'ın yenin seçilen İYİ Parti genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile görüşmesi bekleniyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin "Dervişoğlu ile görüşecek misiniz?" sorusuna "Görüşmemiz için bir neden yok" diyerek cevap vermişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in görüşmesi başladı! - Resim : 2

EN SON CENAZEDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Akşener, 1 Mayıs'ta görevi Müsavat Dervişoğlu'na devrettikten sonra kamuoyunun karşısına çıkmamıştı. Merak edilen Eski İYİ Parti lideri, pazartesi günü eski Başbakan Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller'in cenaze törenine katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in görüşmesi başladı! - Resim : 3