Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi: Talimatı Pensilvanya'dan alıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar'da 97 tesisin toplu açılış töreninde konuştu. Seccade görüntüsü ile gündem olan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "Birileri seccadelerin üzerine ayakkabıları ile basabilir. Bunlar Pensilvanya'dan alıyor talimatı. Yapabilirler. Bunlara en güzel cevabı aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir." ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, kendisine hediye edilen seccadeyi kabul ederek, 15 Mayıs'ta şükür namazını bu seccadede kılabiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi: Talimatı Pensilvanya'dan alıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

TALİMATI PENSİLVANYA'DAN ALIYORLAR

"Bugün Cumhur İttifakı ile bir yola çıktık. Bu yolculuğu 14 Mayıs'ta sizler çok farklı bir şekilde şahlanışa çevireceksiniz. 40 gün içerisinde birileri seccadenin üzerine ayakkabılarıyla basabilir. Onlara göre meşrudur. Yapabilirler. Talimatı Pensilvanya'dan alıyorlar.

MİLLETİMİZ DEPREM BÖLGESİNDEKİ KARDEŞLERİNİ ASLA UNUTMUYOR

Dün Elazığ'da, önceki gün Gaziantep ve Kilis'i ziyaret ettik. Daha önce Hatay ve Kahramanmaraş'taydık. Gittiğimiz her yerde milletimizin dayanışma ruhuna bizzat şahitlik ediyoruz. Milletimiz oruçla, Kur'an'la bu mübarek günleri idrak ederken, deprem bölgesindeki kardeşlerini de asla unutmuyor.

Pek çok kuruluş sahada mağdurlara destek olyor. Belediyelerimiz barınmadan gıdaya geniş bir alanda örnek işlere imza atıyor.

TESLİM EDECEĞİMİZ KONUT SAYISI 650 BİNİ GEÇECEKTİR

Amacımız bir yıl içinde 319 bin konutu hak sahiplerine teslim etmektir. Toplamda teslim edeceğimiz konut sayısı 650 bini geçecektir. Tüm şehirlerimizi eski görkemine kavuşturuncaya kadar durmayacağız.

Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceğiz.

Hanımefendi çıkmış bizim Hatay'da yaptığımız hastanelerle dalga geçiyor. Önce gel Çam ve Sakura'yı gör. Önce gel Ankara'daki şehir hastanesini gör. Hiç gezdin mi oraları? Allah düşürmesin ama eksikliğini de vermesin.Beni çok asabi görmüş ve papatya çayı tavsiye etmiş. Biz de kendisine rezene çayı tavsiye ettik.

"ŞİMDİ ERDOĞAN'DAN ÖZÜR DİLEYEBİLİYOR MUSUN"

İstanbul İl teşkilatının bizim yönlendirmemizle kurşunlandığını iddia ediyor. Gerçek ortaya çıktı. Şimdi Erdoğan'dan özür dileyebiliyor musun? Dileyemez bu bir karakter meselesidir. Özellikle hanım kardeşimlerimden 14 Mayıs'ta bu hanımefendiye çok iyi bir ders vermelerini istiyorum. Çok çalışacağız inşallah...

Kılıçdaroğlu şimdiye kadar açıklayabildi mi? Hadi açıkla... Hanımefendi kumar masası, noter diyordu ne oldu? El ele verdi yolculuğa devam.

Her gün bir terör örgütü elebaşı Bay Bay Kemal'e oy istiyor. Bu duruma kimse itiraz etmiyor. Kandil'in desteğinden rahatsız değil..."