CZN Burak'tan ilişki itirafı! Terk edildiğini açıkladı

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılmasıyla gündeme gelen CZN Burak şimdi ise özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla günden oldu. Geçtiğimiz gün basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, terk edildiğini açıkladı.

CZN Burak'tan ilişki itirafı! Terk edildiğini açıkladı

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan CZN Burak da Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda geçtiğimiz aylarda boy göstermişti. “Bir kebapçının orada ne işi var” eleştirilerinin hedefi ola ve çok fazla olumsuz yorum alan CZN Burak bu yorumlara sessiz kalmamıştı.

GELEN YORUMLARA İSYAN ETMİŞTİ

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir Cannes sonrası gelen yorumlara adeta isyan etmişti. Cannes'a davet üzerine gittiğini açıklayan fenomen ödül aldığını ifade etmişti.

CZN Burak'tan ilişki itirafı! Terk edildiğini açıkladı - Resim : 1

"ÇOK KÖTÜ YORUMLAR YAPILIYOR"

"Beğenirsin, beğenmezsin! Türkiye’nin en yüksek takipçili hesabı benim" diye çıkışta bulunan fenomen "Kimseye bir yanlışım yok, terbiyesizlik de yapmadım. Çok kötü yorumlar yapılıyor. Beni niye bu kadar üzüyorlar anlamadım" demişti.

TERK EDİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Son olarak Cannes'e gitmesiyle gündem olan Burak Özdemir, Aramızda Kalmasın'a konuştu. Fenomen isim, iki yıllık ilişkisinde terk edildiğini itiraf etti.

CZN Burak'tan ilişki itirafı! Terk edildiğini açıkladı - Resim : 2

"BENİ BIRAKIP GİTTİ"

CZN Burak, "Hayatımda şu an biri yok, ama vardı. İki yıldır birlikteydik. Çok çalıştığım için benden ayrıldı. 7 yıldır tatil yapmıyorum. Bu tempom ona ağır geldi. Beni bırakıp gitti. Keşke gitmeseydi. Çünkü onu çok seviyordum" açıklamlarında bulundu.