Damadını 15 bıçak darbesiyle öldürmüştü: Katil zanlısı kayınpeder hakim karşısına çıktı

Bursa’da 1 yıl önce damadını 15 yerinden bıçaklayarak öldüren kayınpeder hakim karşısına çıktı. Kendini savundu, ‘Pişmanım’ dedi. ‘O suçu işlerken 12 kez kalp krizi geçirmişim’ ifadelerini kullandı. Tahliyesini istedi, beklediği o karar çıkmadı.

Damadını 15 bıçak darbesiyle öldürmüştü: Katil zanlısı kayınpeder hakim karşısına çıktı

Damadını 15 bıçak darbesiyle öldürmüştü. O kayınpeder hakim karşısına çıktı, tekrar ifade verdi. ‘O suçu işlerken 12 kez kalp krizi geçirmişim’ dedi. Duruşma ertelendi.

Bursa’da yaklaşık bir yıl önceydi. 60 yaşındaki İsmail Hakkı Özen, iddiaya göre sokakta yürürken kızına boşanması için baskı yapan damadı Ali Gürbüz ile karşılaştı. İkili arasında tartışma çıktı, tansiyon her geçen saniye yükseldi. İsmail Hakkı Özen, belindeki bıçağa sarıldı. Fabrikada işçi olarak çalışan damadını önce boğazından ardından da vücudunun 15 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan 2 çocuk babası Gürbüz, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kayınpeder Özen, cinayetin ardından polisi aradı, kendini ihbar etti. Özen tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi.

Zanlı hakim karşısına çıktı, savunma yaptı, pişman olduğunu söyledi. 6 ayrı suçtan kaydı olan damadının dolandırıcılık yaptığını öne sürdü. ‘Kızıma şiddet uyguluyordu. Ailemize çok zarar verdi. O suçu işlerken 12 kez kalp krizi geçirmişim’ ifadelerini kullandı. Tahliyesini istedi.

Ali Gürbüz’ün eşi de ifade verdi. Evlendiklerinden itibaren kendisinin ve çocuklarının şiddete uğradığını, kocasının kendisini aldattığını ve dini nikah yaparak başka bir kadını 3 çocuğuyla evlerine getirdiğini söyledi. Duruşma ertelendi.

Özen’in tutukluluk halinin devamına karar verildi.