Demet Evgar'dan milyonluk anlaşma! Aldığı para dudak uçuklattı

Reyting rekorları kıran 'Bahar' dizisinin başrol yıldızı Demet Evgar, en son sette yaşadığı küfür krizi ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu şimdi de, milyonluk reklam anlaşmasıyla konuşuluyor. Bir temizlik markasının ekran yüzü olan Evgar'ın aldığı parayı duyanlar ise kulaklarına inanamadı.

Demet Evgar'dan milyonluk anlaşma! Aldığı para dudak uçuklattı

Ekranların fenomen dizisi Bahar'da başrolü üstlenen Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel ve Elit Andaç Çam gibi başarılı oyuncularla birlikte ekran karşısına geçiyor. Dizi her hafta milyonlarca kişi tarafından büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ederken Demet Evgar'ın reklam anlaşmasından kazandığı para dudak uçuklattı

Demet Evgar'dan milyonluk anlaşma! Aldığı para dudak uçuklattı - Resim : 1

Bahar dizisi ile başarılı kariyerinin altın çağını yaşayan Demet Evgar, hem hayranlarının hem de magazin gündeminin yakın markajında.

Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel ve Elit Andaç Çam gibi isimlerle kamera karşısına geçen Demet Evgar en son sette yaşadığı küfür krizi ile gündeme gelmişti.

Demet Evgar'dan milyonluk anlaşma! Aldığı para dudak uçuklattı - Resim : 2

Bu olayları geçmişte bırakan Demet Evgar, şimdi ise milyonluk reklam anlaşmasıyla magazin manşetlerini süsledi.

Demet Evgar'dan milyonluk anlaşma! Aldığı para dudak uçuklattı - Resim : 3

GazeteMagazin'in haberine göre; Demet Evgar bir temizlik markasının ekran yüzü oldu. Ünlü oyuncunun bu işten aldığı para ise dudak uçuklattı. 

Demet Evgar'dan milyonluk anlaşma! Aldığı para dudak uçuklattı - Resim : 4

Evgar'ın bu anlaşmadan tam tamına 12 milyon TL aldığı konuşuluyor.