Denizli'de facia! Öğrenci servisi devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İzmir'den Denizli'de düzenlenecek olan Okul Sporları Halter Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası için yola çıkan öğrenci kafilesi, Buldan ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Yoldan çıkan midibüsün tarlaya uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

İzmir'den İzmir'den Denizli'de düzenlenecek olan Okul Sporları Halter Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası için gelen öğrenci kafilesi midibüs yağmur yağışının etkisiyle trafik kazası meydana geldi.

Denizli'de facia! Öğrenci servisi devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 1

2 ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ

Öğrenci kafilesinin İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri olduğu öğrenildi. Meydana gelen trafik kazasında 26 yaralı, 2 öğrenci ise hayatını kaybettiği belirtildi. Olay yerine gelen sağlık, trafik, jandarma ve itfaiye ekipleri müdahalede bulunurken, yaralılar en yakın hastaneye kaldırıldı.

Denizli'de facia! Öğrenci servisi devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 2

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Kazaya karışan kafilenin, İzmir Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri olduğu öğrenildi. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da acı kazanın yaşandığı bölgeye gelerek çalışmaları yerinden takip etti ve yetkililerden bilgiler aldı.

Denizli'de facia! Öğrenci servisi devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 3