Derbi yenilgisi sonrası ortalık karıştı! Taraftar soyunma odasını bastı, teknik direktörün yüzünde ve boynunda kesikler oluştu!

Sırbistan Süper Lig’in 9.haftasındaki derbide Kızılyıldız, Partizan’ı 4-0 yendi. Kaybedilen maç sonrası soyunma odasına giren Partizan taraftarlarının camı kırması sonucu teknik direktör Aleksandar Stanojević’in yüzünde ve boynunda kesikler meydana geldi.

Derbi yenilgisi sonrası ortalık karıştı! Taraftar soyunma odasını bastı, teknik direktörün yüzünde ve boynunda kesikler oluştu!

Futbolda holiganizm bir kez daha yüzünü gösterdi. Sırbistan Süper Lig’in 9.haftasındaki derbide Kızılyıldız ile Partizan karşı karşıya geldi. Konuk takım Kızılyıldız müsabakayı Ndiaye (3) ve Mvumpa’nın attığı gollerle 4-0 kazandı. Bu maçın ardından ise ortalık karıştı.

YÜZÜNDE VE BOYNUNDA KESİKLER OLUŞTU

Partizan taraftarları soyunma odasına girdi ve teknik direktör Aleksandar Stanojević’e saldırdı. Basın toplantısına çıkan Stanojević’in yüzünde ve boynunda kesikler olduğu görüldü.

Basın toplantısında konuşan Aleksandar Stanojević, “Yara bandıyla geldiğim için üzgünüm, dramatize etmek ya da konuşmak için değil. 0:0 olsaydı gelmezdim ama 4:0 kaybettiğimiz için bundan kaçınmak istemedim” dedi.

Derbi yenilgisi sonrası ortalık karıştı! Taraftar soyunma odasını bastı, teknik direktörün yüzünde ve boynunda kesikler oluştu! - Resim : 1

"TARAFTARLAR SOYUNMA ODASININ CAMINI KIRDI"

Yüzü ve boynundaki yaralar hakkında konuşan Stanojević, “Sinirli taraftarlar soyunma odasının camını kırdı. Cam bana çarptı, beni kesti. Fiziki bir çatışma olmadı. Bunu tiyatroya dönüştürmeyelim” diye konuştu.

Derbi yenilgisi sonrası ortalık karıştı! Taraftar soyunma odasını bastı, teknik direktörün yüzünde ve boynunda kesikler oluştu! - Resim : 2

KONYASPOR'DA GÖREV YAPMIŞTI

Öte yandan Aleksandar Stanojević, Türkiye’de Konyaspor’un da teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Kızılyıldız antrenörü Vladan Milojević, Aleksandar Stanojević ve Partizan'da yaşadıkları için üzüldüğünü söyledi. Milojević, "Çirkin. Ona en iyisini diliyorum. Bunlar futbol için hoş şeyler değil. Her şeyi savaş düzeyine yükseltmemeliyiz. Bunlar çirkin şeyler ve bunların olmaması gerekiyor" dedi.