Devlet Bahçeli'nin açıklamasına DEM Parti'den ilk yanıt!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "PKK’nın derhal silahlarını teslim etmesi, kongresini toplayıp örgütsel fesih işlemini tamamlaması terörsüz Türkiye hedefinin enfekte olmaması, kimi komplikasyonların yaşanmaması için derhal sağlanmalıdır." açıklamasına DEM Parti'den yanıt geldi. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Bu sürecin enfekte olmaması için çok hızlı adımların atılması gerektiğinin en çok altını çizen partiyiz." açıklamasını yaptı.

Devlet Bahçeli'nin açıklamasına DEM Parti'den ilk yanıt!

MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada,"PKK’nın derhal silahlarını teslim etmesi, kongresini toplayıp örgütsel fesih işlemini tamamlaması terörsüz Türkiye hedefinin enfekte olmaması, kimi komplikasyonların yaşanmaması için derhal sağlanmalıdır. " ifadeleri kullanmıştı. 

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ise bu sözlere karşılık "Bu sürecin enfekte olmaması için çok hızlı adımların atılması gerektiğinin en çok altını çizen partiyiz. Silahsızlaşma sürecinin başarıyla sonuçlanması için koşulların hızlı şekilde sağlanması elzemdir" açıklamasını yaptı.