Dilan Polat tahliyeyi sosyal medyasında işte böyle kutladı!

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği davada karar çıktı. Tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün için tahliye kararı verildi. Tahliye kararları sonrası Dilan Polat Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, 4'ü tutuklu 28 sanık hakkında açılan davanın duruşmasında cumhuriyet savcısı dün mütalaasını açıkladı.

TAHLİYE OLDULAR

Davanın bugün görülen 3'üncü duruşmasında mahkeme ara kararını açıkladı. 
Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi Polat çifti davasında tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi. Mahkeme Engin Polat, babası Sezgin Polat ve kardeşi Kürşat Polat ile muhasebecileri Ahmet Gün'ün tahliyesini hükmetti. 

TAHLİYE SONRASI “ENERJİ”

Dilan Polat tahliyesinin ardından, eşi ile yaptığı görüşmede hiç bir şekilde paylaşım ve konuşmama kararını bugün tahliye sonrası bozdu. Polat kendi şarkısı ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tahliyeyi kutladı. Polat’ın yanında olan kardeşleri Sıla doğu ve Can Doğu’da o anlarda kendisiyle beraber şarkı söyleyip dans etti.

Dilan Polat tahliyeyi sosyal medyasında işte böyle kutladı! - Resim : 1

“KARAKOL ADLİYE ÖMRÜMÜZÜ YEDİ”

Dilan Polat kendi videosunun ardından eşine yapılan bir editi de “ Karakol adliye ömrümüzü yedi” şarkısı ile üzerine “Tahliye” notu düşerek paylaştı.

Ayrıca kendi hesabından takipçilerine duyuru yaptığı hesaptan “Çorlu Kartepe geliyoruzzzzzzz” mesajı yayınladı.

Dilan Polat tahliyeyi sosyal medyasında işte böyle kutladı! - Resim : 2