Diyarbakır Valisi'nden tv100'e özel Narin açıklaması: Bu cinayet mutlaka aydınlatılacak

tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Gürhan Hacır'la Taksim Meydanı'nda Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin'in katledilmesi üzerine konuşuldu. Programa Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu da açıklama gönderdi. Zorluoğlu, "Bu cinayet mutlaka aydınlatılacak." mesajı vererek "Hiçbir karanlık nokta bırakmayacağız milletimiz rahat olsun bizi takip etsin." ifadelerini kullandı.

Gürhan Hacır'la Taksim Meydanı'nın bu haftaki programına tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Fuat Uğur, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ve Gazeteci Gürbüz Evren konuk oldu.

"CUMHURBAŞKANI'MIZIN TALİMATI VAR"

Programda Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun kentte öldürülen 8 yaşındaki Narin'le ilgili yürütülen soruşturmayla Sinan Burhan'a gönderdiği açıklama okundu.

Vali Zorluoğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Bu cinayet mutlaka aydınlatılacak.

Bir başsavcı, bir başsavcı vekili, üç savcı bu cinayeti aydınlatmak için büyük gayret sarf ediyor. Cumhurbaşkanı'mızın talimatı var, en kısa zamanda aydınlatacağız.

Hiçbir karanlık nokta bırakmayacağız milletimiz rahat olsun bizi takip etsin, kimsenin dedikodusuna asla müsaade etmeyeceğiz, Narin yavrumuzun katilleri bulunacak ve en ağır cezayı alacaktır."