Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı! 12 dakika sonra bina yerle bir oldu: Vatandaşlar korku ve panik içinde kaçıştılar

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Diyarbakır ve Malatya'da kameralara yansıyan görüntüler felaketin büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Diyarbakır'da yıkılan binaların görüntüleri kent güvenliği kameralarına yansıdı. Yusuf İslam Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Karacadağ Caddesi ve Kip Sokak'ta yıkılan binalar an be an görüntülendi.

ETRAFI TOZ DUMANI KAPLADI
Görüntüdeki 3 bina 04.17'de yıkılırken, depremin paniği ile dışarı çıkan vatandaşların 12 dakika sonra yani 04.29'de Yusuf İslam Caddesi'ndeki 9 katlı binadan kaçış anları, dramın boyutunu anlatıyordu. Yusuf İslam Caddesi'de yüzlerce kişi büyük bir gürültüyle çöken binadan kaçışarak adeta birbirlerini ezdi. Etraf toz dumanı ile kaplandı.

KABLOLARDAN KIVILCIM ÇIKTI
Afet bölgesinde çalışmalar sürerken, 7.7'lik ilk deprem anını gösteren Malatya'dan görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde deprem anıyla birlikte bir binanın dışında bulunan kablolardan kıvılcım çıktığı, vatandaşların koştuğu görülürken, bir başka görüntüde ise araçların sallanması dikkat çekti.