Dizi afişi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya karıştı! Buraz Deniz ve Su Burcu Yazgan'ın aralarındaki yaş farkı gündem oldu!

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrollerinde yer aldığı Bir Gece Masalı dizisinin afişi yayınlandı. Dizi afişi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya karıştı. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in arasındaki yaş farkı gündem oldu.

Dizi afişi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya karıştı! Buraz Deniz ve Su Burcu Yazgan'ın aralarındaki yaş farkı gündem oldu!

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un başrollerinde yer aldığı 'Bir Gece Masalı' dizisi, yeni sezonda izleyiciyle buluşacak. Dizinin afişi sosyal medyada paylaşıldı.

Dizi afişi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya karıştı! Buraz Deniz ve Su Burcu Yazgan'ın aralarındaki yaş farkı gündem oldu! - Resim : 1

İMKANSIZ AŞKLARINI ANLATACAK

Bir Gece Masalı, komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza'nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul'da Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşklarını masalsı bir anlatımla ekrana taşıyacak.

PARTNERLİĞİ ŞİMDİDEN ÇOK KONUŞULDU

Yakında sete çıkması beklenen dizinin afişi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya karıştı. Merakla beklenen dizide Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in partnerliği şimdiden çok konuşuldu. İkili arasındaki yaş farkı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

ARALARINDAKİ 14 YAŞ FARKA YORUM YAĞDI

Aralarında 14 yaş bulunan ikilinin "Bir Gece Masalı" dizisinde aşk yaşayacak olmasına yorum yağdı. 

"KIZI OLUR, KARDEŞİ OLUR AMA SEVGİLİSİ OLAMAZ"

Sosyal medyada; "Kızı olur, kardeşi olur ama sevgilisi olamaz", "Göz var izan var nasıl partner yaptınız", "Abi kardeş gibi görünüyorlar" gibi yorumlar geldi.