Doğa bilimci sabah evinde uyandıktan sonra kedisinin dehşet içinde baktığı yere bakınca saniyelik şok geçirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nde ikamet eden doğa bilimci jon D. Bumpus, sabah uyandığında evindeki kedinin verandaya doğru dehşet içerisinde baktığını fark etti. Hemen kedisinin korku içerisinde baktığı yeri kontrol eden Bumpus, orada çok sayıda yavru yılan olduğunu fark etti.

Doğa bilimci sabah evinde uyandıktan sonra kedisinin dehşet içinde baktığı yere bakınca saniyelik şok geçirdi

Doğanın vazgeçilmez bir parçası olan yılanlar, varlığını insanlarla birlikte sürdürmeye devam ediyor. Çoğu zaman zararsız olan yılanlar, bazı zamanlarda ise büyük zararlar vererek insanları öldürebiliyor. Ancak genellikle kendilerine dokunulmadığı zaman hiç kimseye zarar vermemeleriyle biliniyorlar. 

ABD'DE YAŞAYAN DOĞA BİLİMCİSİNİN BAŞINA GELEN İLGİNÇ OLAY! 

Son olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde ikamet eden doğa bilimcisi jon D. Bumpus'un başına yılanlarla ilgili ilginç bir olay geldi. Sabah evinde uyandıktan sonra kedisinin verandaya doğru dehşet içerisinde baktığını fark eden doğa bilimci Bumpus, hemen kedisinin baktığı yeri kontrol etti ve olayın nedenini çok geçmeden çözdü. 

ÇOK SAYIDA YAVRU YILAN VARDI

Kedinin baktığı yerde çok sayıda yavru yılan vardı. Dünya genelinde yılanların üreme mevsimlerinin farklılık gösterdiğini belirten Bumpus, kendi bölgelerindeki yılan türünün üreme döneminin gelmesinin ardından etrafta çok sayıda yavru görmeye başladıklarını ifade etti. 

Doğa bilimci sabah evinde uyandıktan sonra kedisinin dehşet içinde baktığı yere bakınca saniyelik şok geçirdi - Resim : 1