Doğa işte böyle şeylerle doldu... Karada yaşayan hayvan sürüsü can havliyle uçmaya başladı

Doğa işte böyle şeylerle dolu. Ancak insanların bu anlara rastlaması oldukça nadirdir. Vahşi hayvanlarla dolu ormanın içinden geçen sürücüler de bu nadir anlardan birine şahit oldular. Sürücüler, yolda ilerlerken bir anda önlerine çıkan, hayvan sürüsünün can havliyle uçmaya başladığı anı kayda aldı.

Doğada her gün yaşanan rutin olaylar, günlük yaşamında rastlayan insanlara oldukça ilgi çekici gelebilir. Görüntüleri kaydeden sürücü de hayatında bir kez karşılaşabileceği bir ana şahitlik etti. Eğer bir belgesel yapımcısı ya da yaban hayatı görevlisi değil ise insanların bu anlara rastlaması oldukça nadirdir. 

NADİR ANLARDAN BİRİ

Vahşi hayvanlarla dolu ormanın içinden geçen sürücüler de bu nadir anlardan birine şahit oldular. Sürücüler, yolda ilerlerken bir anda önlerine çıkan, impala sürüsünün can havliyle uçmaya başladığı anı kayda aldı. Sürü, o kadar hızlıydı ki, kaçtıkları sırada saniyelerce havada kaldıkları sırada uçuyormuş gibi görünüyordu. Arkalarında ise onlardan birini ya da birkaçını mideye indirmek için harekete geçen doğanın hızlı yaratığı çita vardı. Doğa işte böyle şeylerle dolu.