Doğada arabasının kapısını açık bırakan kadın, korkunç bir misafirle karşılaştı. Sakın siz bu hataya düşmeyin

Doğada arabasının kapısını açık bırakan kadın, elinde meyve dolu sepetle arabaya doğru yaklaştı. Arabanın içinden gelen tuhaf sesleri duyunca içeri doğru baktı ve korkunç bir misafirle karşılaştı. Sosyal medyada paylaşılan video izleyenlerin tüylerini diken diken ederken pek çok kullanıcı, sakın siz bu hayata düşmeyin diyerek uyarıda bulundu.

Doğanın ortasında bir kenara park ettiği arabasının kapısını açık halde bırakarak oradaki eve giren kadın, döndüğünde korkunç bir misafir ile karşılaştı. Meyve dolu sepetle arabasına yaklaşan kadın, içeriden tuhaf sesler duyunca içeri doğru baktı ve onu gördü. Hayvanı görünce panikleyen kadın elindeki sepeti fırlatıp kapıyı kapatmak istedi ancak canlı ondan daha güçlüydü. Kadını görünce kendisi de panikleyen canlı, kadının kapatmaya çalıştığı kapıyı ittirip oradan kaçtı. Orada canlıyını bir yavru ayı olduğu anlaşıldı.

TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ

Kadın da, ayıyı görünce eve doğru kaçmaya başladı. Aradan geçen kısa bir zaman sonra yavru ayı, yeniden bölgeye geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadının elinden düşürdüğü meyve sepetine yaklaşan ayının meyveleri yediği görüldü. Sosyal medyada paylaşılan video izleyenlerin tüylerini diken diken ederken pek çok kullanıcı, sakın siz bu hayata düşmeyin diyerek uyarıda bulundu.