Doğanın içinde kamp kuran turiste gecenin karanlığın kötü sürpriz! Son anda kurtuldu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü'ne kamp kuran Polonyalı bir turist gecenin karanlığında beklenmeyen bir misafir tarafından saldırıya uğradı. Nemrut Krater Gölü civarına çadırını kuran Polonyalı turist anne ayı ve yavrularının beklenmedik saldırısı ile korku dolu anlar yaşadı.

Doğanın içinde kamp kuran turiste gecenin karanlığın kötü sürpriz! Son anda kurtuldu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü'ne kamp kurmak için giden Polonyalı turist hiç beklemediği bir anda saldırıya uğradı. Gecenin karanlığında çadırına saldıran anne ayı ve yavrularından kaçan Polonyalı turist korku dolu anlar yaşadı. 

ANNE AYI VE YAVRULARI ÇADIRA SALDIRDI

Sebastian isimli Polonyalı turist, kamp yapmak için Nemrut Krater Gölü'ne gitti. Havanın kararması ile birlikte çadırını kuran turist bir anda anne ve yavru ayıları karşısında gördü. Ne yapacağını şaşıran turist, bağırarak ayıları kaçırmaya çalışsa da başarılı olamadı ve ayılar çadıra saldırdı.

O esnada kalderada bulunan küçük göl civarında doğa ve uzay gözlemciliği yapan Dr. Cihan Önen, yabancı birinin bağırışlarını duyduğunu söyledi. Turiste yardımcı olup ayıları oradan uzaklaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Önen, “Arkadaşım Mustafa Uçak ile birlikte akşam saatlerinde kalderadan eve doğru gitmeye hazırlanıyorduk. Bir kişinin bağırışlarını duyunca hemen sesin geldiği yöne yöneldik. Polonyalı turist, çadırına saldıran ayıları bağırarak uzaklaştırmaya çalışıyordu ve oldukça korkmuş bir haldeydi. Anne ve yavru ayılar, çadıra saldırmışlardı. Turistin yanına giderek ona bu bölgede ayı popülasyonunun çok fazla olduğunu ve buranın tehlikeli olabileceğini söyledik” dedi.

 

Doğanın içinde kamp kuran turiste gecenin karanlığın kötü sürpriz! Son anda kurtuldu - Resim : 1