Doğanın vahşi canlısı susayınca ilçe merkezine kadar indi! Tavuklar tarafından kovalanan vahşi hayvan çaresiz uzaklaştı

Doğanın vahşi canlısı susayınca Urfa'nın Viranşehir ilçesine kadar indi. İlçe merkezinde içecek su arayan vahşi canlı karşısına çıkan tavuklar tarafından kovalanarak bölgeden uzaklaştırıldı.

Doğanın vahşi canlısı susayınca ilçe merkezine kadar indi! Tavuklar tarafından kovalanan vahşi hayvan çaresiz uzaklaştı

Doğanın vahş, ve akıllı canlısı Urfa'nın Viranşehir ilçesine kadar indi. İlçe merkezine su ararken karşısıan çıkan tavuklar ile neye uğradığını şaşıran vahşi hayvan dakikalar içerisinde korkarak kaçtı. 

TAVUKLARIN GAZABINA UĞRADI

İlginç olay, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı kırsal Gömülü Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, aşırı sıcaklar nedeniyle susayan bir tilki, mahalledeki bir evin bahçesine girdi. Kovadan su içmeye çalışan tilki, bahçedeki tavukların gazabına uğradı.

Gıdaklayarak baş düşmanları olan tilkinin üzerine yürüyen tavuklar, bölgeden uzaklaşmasını sağlamaya çalıştı. Sudan birkaç yudum içen tilki, daha sonra bölgeden kaçarak uzaklaştı. O anlar ise mahallede yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

 

Doğanın vahşi canlısı susayınca ilçe merkezine kadar indi! Tavuklar tarafından kovalanan vahşi hayvan çaresiz uzaklaştı - Resim : 1