Doğuda kararsız şekilde devam ederken yönü batıya kaydı. Mayıs böyle geçecek gibi... Kimse aksini söylemiyor, yandık

Doğuda kararsız bir şekilde devam eden yağış hakkında konuşan uzman isim Meteoroloji Murat, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Serin ve sağanak yağışlı bir mayıs geçirdiğimiz şu günlerde, yağışların ve serin havanın batıya doğru kaydığını verileriyle birlikte söyledi. Mayıs böyle geçecek gibi... Kimse aksini söylemiyor, yandık.

Doğuda kararsız şekilde devam ederken yönü batıya kaydı. Mayıs böyle geçecek gibi... Kimse aksini söylemiyor, yandık

Emekli Meteoroloji Bölge Müdürü olan ve şu an güncel olarak sosyal medya hesabı üzerinden meteorolojik paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Murat, bu sabah saatlerinde yaptığı paylaşımla mayıs ayındaki hava durumu tahminlerine yönelik bilgilendirme de bulundu.  Mayıs böyle geçecek gibi. 

BATIYA DOĞRU HIZLA YAKLAŞIYOR

Uzman isim, serin ve yağışlı başlayan mayıs ayının bir süre daha bu şekilde gideceğini söylerken Doğu kesimlerinde devam eden kararsız yağışlara ilave olarak bugün öğle saatlerinden sonra batıya hızla yaklaşan soğuk hava sisteminin etkili olacağını duyurdu.

İŞTE O PAYLAŞIM;

 

Doğuda kararsız şekilde devam ederken yönü batıya kaydı. Mayıs böyle geçecek gibi... Kimse aksini söylemiyor, yandık - Resim : 1