Dünya bu karşılaşmayı konuşuyor! İtalya Başbakanı kendisine hakaret eden siyasetçiye böyle selam verdi!

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni kendisine daha öncesinde hakaret eden Campania Bölge Başkanı Vincenzo De Luca ile karşılaşt. İtalya Başbakanı Giorgia Meloni kendisine, "Önce sen çalış, k**tak diye hakaret eden Campania Bölge Başkanı Vincenzo De Luca elini uzatarak, "İşte ben o k**tak Meloni. Nasılsınız?" dedi. O anlar ise kameralara yansıdı.

Caivano'da yeni bir spor merkezinin açılış töreni sırasında İtalya Başbakanı Giorgia Meloni kendisine daha öncesinde hakaret eden Campania Bölge Başkanı Vincenzo De Luca ile bir araya geldi.

Dünya bu karşılaşmayı konuşuyor! İtalya Başbakanı kendisine hakaret eden siyasetçiye böyle selam verdi! - Resim : 1

 

DE LUCA, MELONİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

Napoli kentinin de içinde bulunduğu Campania Bölge Başkanı olan De Luca, şubat ayında Campania politikacılarının "farklılaştırılmış özerklik tasarısı"na karşı yaptıkları protestonun ardından, kendisine gösteri yapmak yerine çalışmasını söyleyen Başbakan Meloni'ye "Önce sen çalış, k**tak" diyerek tepki göstermişti.

 

Dünya bu karşılaşmayı konuşuyor! İtalya Başbakanı kendisine hakaret eden siyasetçiye böyle selam verdi! - Resim : 2

Kameraların kayıt ettiği anlarda İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin ifadeleri üzerine Campania Bölge Başkanı Vincenzo De Luca şaşkınlığını gizleyemedi.

O anlar sosyal medyada gündem yarattı.