Dünyaca ünlü oyuncu 68 yaşında hayatını kaybetti... Efsane isimle birlikte rol almıştı

Dünyaca ünlü oyuncudan kahreden haber geldi... Efsane isim Al Pacino ile birlikte de rol alan ünlü ismin vefatı, hayranlarını yasa boğdu.

Dünyaca ünlü oyuncu 68 yaşında hayatını kaybetti... Efsane isimle birlikte rol almıştı

Küba asıllı Amerikalı aktör ve komedyen daha sonra 'Carlito's Way' filminde Al Pacino'yla birlikte rol alan ünlü isimden üzen bir haber geldi.

Ángel Salazar, Pazar günü Brooklyn'deki bir arkadaşının evinde uykusunda huzur içinde hayata veda etti . 68 yaşındaydı ve en çok, Brian De Palma'nın aşırı şiddet içeren kült klasiği Scarface'te Al Pacino'nun Tony Montana'sının güvenilir yardımcısı Chi Chi'yi canlandırmasıyla hatırlanıyor .

Salazar'ın ölüm nedeni henüz açıklanmadı ancak temsilcisi ve uzun zamandır arkadaşı olan Ann Wingsong, TMZ'ye yaptığı açıklamada oyuncunun kalp sorunları yaşadığını söyledi. 

BAŞKA FİLİMLERDE DE BERABER ROL ALDILAR 

1983 yapımı çığır açıcı filmde Salazar'ın canlandırdığı karakter, rakip uyuşturucu satıcılarının elinden testereyle kesilerek korkunç bir şekilde öldürülen kahramanı kurtarmak için banyoya giren iki adamdan biridir.

Chi Chi daha sonra Montana'nın gösterişli ve gösterişsiz malikanesinde gerçekleşen son hesaplaşmada uyuşturucu baronu Alejandro Sosa'nın gönderdiği bir suikast timi tarafından Pacino'nun canlandırdığı karakterle birlikte vurularak korkunç bir sonla karşılaşır.

Küba asıllı Amerikalı aktörün Pacino ile birlikte rol aldığı tek zaman bu değildi, ikili on yıl sonra De Palma'nın 1993 gangster filmi Carlito's Way için yeniden bir araya geldi . Bu arada Salazar ayrıca 1988 komedi-drama filmi Punchline'da Tom Hanks'le birlikte rol aldı ve Hot to Trot ve Maniac Cop 2'da da rol aldı.

Dünyaca ünlü oyuncu 68 yaşında hayatını kaybetti... Efsane isimle birlikte rol almıştı - Resim : 1

Sinema çalışmalarının yanı sıra saygın bir stand-up komedyeniydi; HBO'da bir dizi özel program yaptı ve Last Comic Standing adlı hit şovda yer aldı .

Komedyen arkadaşları o zamandan beri ikonik gangster-oyuncuya saygılarını sunmak için X'e (eski adıyla Twitter) yöneldi. Komedyen Auggie Smith, bir gece Salazar'ı California komedi kulübü Ice House'da izlediğini ve kalabalığı 'tamamen katlettiğini' hatırlıyor.